Realiond Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 664 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar günaydın herkese ekran kartımı garantiye verdim ve geldi bir not göndermişler temizliği yapmamı önermişler nasıl yapabilirim?
Arkadaşlar günaydın herkese ekran kartımı garantiye verdim ve geldi bir not göndermişler temizliği yapmamı önermişler nasıl yapabilirim?
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 5 Ağustos 2020 #2 Realiond dedi: Arkadaşlar günaydın herkese ekran kartımı garantiye verdim ve geldi bir not göndermişler temizliği yapmamı önermişler nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Diş fırçası ile temizleyebilirsiniz. Kompresör veya süpürge önermiyorum. Ama uzak mesafeden kullananlar var.
Realiond dedi: Arkadaşlar günaydın herkese ekran kartımı garantiye verdim ve geldi bir not göndermişler temizliği yapmamı önermişler nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Diş fırçası ile temizleyebilirsiniz. Kompresör veya süpürge önermiyorum. Ama uzak mesafeden kullananlar var.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 5 Ağustos 2020 #3 Boya fırçası ile. Bir de eğer tozlu vs. değilse hiç uğraşma.
Realiond Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 664 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2020 #4 Çok Sağ olun arkadaşlar
süpercalican Hectopat Katılım 6 Aralık 2016 Mesajlar 172 Makaleler 1 Yer zonguldak ereğli Daha fazla Meslek memur 5 Ağustos 2020 #5 Türkiye taş kömürü kurumu (TTK) staj yaparken 30 Bar hava basıyorduk. 2 kişi kasayı tutuyordu. 5 kasa şehit verdik.
Türkiye taş kömürü kurumu (TTK) staj yaparken 30 Bar hava basıyorduk. 2 kişi kasayı tutuyordu. 5 kasa şehit verdik.
rmzngny Megapat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 818 Çözümler 5 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen, Web-Grafik Tasarımcı Profil Kapağı 1521477463 5 Ağustos 2020 #6 süpercalican dedi: Türkiye taş kömürü kurumu (TTK) staj yaparken 30 Bar hava basıyorduk. 2 kişi kasayı tutuyordu. 5 kasa şehit verdik. Genişletmek için tıkla... Ne?
süpercalican dedi: Türkiye taş kömürü kurumu (TTK) staj yaparken 30 Bar hava basıyorduk. 2 kişi kasayı tutuyordu. 5 kasa şehit verdik. Genişletmek için tıkla... Ne?
süpercalican Hectopat Katılım 6 Aralık 2016 Mesajlar 172 Makaleler 1 Yer zonguldak ereğli Daha fazla Meslek memur 5 Ağustos 2020 #7 rmzngny dedi: Ne? Genişletmek için tıkla... Çılgınlık ama gerçek nasıl olsa devlet Malı deyip temizlettirdiler zamanında mühendisler.
rmzngny dedi: Ne? Genişletmek için tıkla... Çılgınlık ama gerçek nasıl olsa devlet Malı deyip temizlettirdiler zamanında mühendisler.
rmzngny Megapat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 818 Çözümler 5 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen, Web-Grafik Tasarımcı Profil Kapağı 1521477463 5 Ağustos 2020 #8 süpercalican dedi: Çılgınlık ama gerçek nasıl olsa devlet Malı deyip temizlettirdiler zamanında mühendisler. Genişletmek için tıkla... Hocam başınız sağolsun. Sanırım arkadaşın sorusunu yanlış anladınız. Arkadaşımız bilgisayar anakartı üzerindeki PCI-E slotlarını nasıl temizlerim diye sormuş.
süpercalican dedi: Çılgınlık ama gerçek nasıl olsa devlet Malı deyip temizlettirdiler zamanında mühendisler. Genişletmek için tıkla... Hocam başınız sağolsun. Sanırım arkadaşın sorusunu yanlış anladınız. Arkadaşımız bilgisayar anakartı üzerindeki PCI-E slotlarını nasıl temizlerim diye sormuş.
süpercalican Hectopat Katılım 6 Aralık 2016 Mesajlar 172 Makaleler 1 Yer zonguldak ereğli Daha fazla Meslek memur 5 Ağustos 2020 #9 Ben yapmaması gerekeni yazmıştım boya fırçası tavsiye ederim. 3 numara veya daha küçük.