A ahmetongl Decapat Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 403 Çözümler 4 21 Temmuz 2019 #1 Bu şey aygıt yöneticisinde gözüküyor güncellemesi var ancak güncelleştir diyince bulunamadı diyor bu nedir? Nasıl güncelleyebilirim?
Bu şey aygıt yöneticisinde gözüküyor güncellemesi var ancak güncelleştir diyince bulunamadı diyor bu nedir? Nasıl güncelleyebilirim?
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2019 #2 Chipset sürücüsünü güncelleyince güncellenir kanımca.
A ahmetongl Decapat Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 403 Çözümler 4 21 Temmuz 2019 #3 TerabyteForever dedi: Chipset sürücüsünü güncelleyince güncellenir kanımca. Genişletmek için tıkla... Önceden ısınma konumda çok yardımcı olmuştunuz size güveniyorum hemen deniyorum. TerabyteForever dedi: Chipset sürücüsünü güncelleyince güncellenir kanımca. Genişletmek için tıkla... Olmadı maalesef. Son düzenleme: 21 Temmuz 2019
TerabyteForever dedi: Chipset sürücüsünü güncelleyince güncellenir kanımca. Genişletmek için tıkla... Önceden ısınma konumda çok yardımcı olmuştunuz size güveniyorum hemen deniyorum. TerabyteForever dedi: Chipset sürücüsünü güncelleyince güncellenir kanımca. Genişletmek için tıkla... Olmadı maalesef.