PCI Express 1'e PCI Express 3 takılabilir mi?

JiletBey*

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Anakartımın PCI Express kaç olduğunu bilmiyorum CPU-Z'den baktığımda sadece PCI Express yazıyor. Zannedersem bu PCI Express 1 oluyor almayı planladığım ekran kartı PCI Express 3, anakarta bu ekran kartını takabilir miyim? Eğer takılıyorsa performans düşüşü gibi bir sorun ile karşılaşır mıyım?

Anakartın fotoğrafı:

Dosya Ekleri

• PC.txt
    40,1 KB · Görüntüleme: 129
Son düzenleyen: Moderatör:
takmasına takılır ama pce expres 3 ekran kartını pce 2.0 ya da 1.0 a taktığınız zaman kartın frekansı düşer örn bellek hızı 950 ise pce 2.0 da 600 e pce exp 400 lere düşebilir.

takmasına takılır ama pce expres 3 ekran kartını pce 2.0 ya da 1.0 a taktığınız zaman kartın frekansı düşer örn bellek hızı 950 ise pce 2.0 da 600 e pce exp 400 lere düşebilir.
Düşmesi pek önemli değil iyi kötü bi CS:GO,ETS 2,BATTLEFIELD 3 gibi oyunları açsın 50'nin üstünde fps alsın yeter benim için.
Bu arada bilgilendirdiğin için teşekkürler.

Düşmesi pek önemli değil iyi kötü bi CS:GO,ETS 2,BATTLEFIELD 3 gibi oyunları açsın 50'nin üstünde fps alsın yeter benim için.
Bu arada bilgilendirdiğin için teşekkürler.
ama bu kartın performansını aldığınız fps yi değiştirebilir

kart patatese dönmez ama belli de olmaz. öyle çok fazla fps düşmez . ama oynayacağınız oyunları ucu ucuna oynatan bir kart alacaksanız o zaman sıkıntı.

Sağ ol,bende 20-40 fps düşer zannediyordum.

Merhaba öncelikle ben ekran kartı alacaktım ama anakart DDR2 alacağım ekran kartı DDR3 acaba uyar mı?

Anakart: ASUS P5KPL-AM SE
İşlemci: Pentium(R) Dual-Core CPU E6500 2.93GHz 2.93 GHz
RAM: 2 GB
HDD: 120 GB SSD

Bilgiseyarımın özellikleri bunlar alacağım ekran kartı MSI GT 710 darboğaz yapar mı bir de anakartıma uyar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…