Dante TÜRK Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #1 PCI Express 2.0 anakarta PCI Express 4.0 ekran kartı takılırsa sorun olur mu?
Zikkeci Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 2.059 Çözümler 1 28 Mart 2022 #2 Dante TÜRK dedi: PCI Express 2.0 anakarta PCI Express 4.0 ekran kartı takılırsa sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Tam verimlilik alamazsın.
Dante TÜRK dedi: PCI Express 2.0 anakarta PCI Express 4.0 ekran kartı takılırsa sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Tam verimlilik alamazsın.
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Mart 2022 #3 Takabilirsin ancak düşük olan sürümün hızında çalışır.
Votakeee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #4 Takarsın ana 2.0 da çalışır.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.128 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #5 Geriye dönük yani 1.0 2.0 3.0 uyumludur takabilirsin.
O Odinci41 Centipat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 92 22 Haziran 2022 #6 ÇAĞATAY TORUN dedi: Geriye dönük yani 1.0 2.0 3.0 uyumludur takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben taktım ancak görüntü vermedi. Bir bilginiz var mı acaba ?
ÇAĞATAY TORUN dedi: Geriye dönük yani 1.0 2.0 3.0 uyumludur takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben taktım ancak görüntü vermedi. Bir bilginiz var mı acaba ?
Gutierrez Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 1.904 Çözümler 9 22 Haziran 2022 #7 Odinci41 dedi: Ben taktım ancak görüntü vermedi. Bir bilginiz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... PSU besleyememiştir belki.
Odinci41 dedi: Ben taktım ancak görüntü vermedi. Bir bilginiz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... PSU besleyememiştir belki.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.128 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #8 Odinci41 dedi: Ben taktım ancak görüntü vermedi. Bir bilginiz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Kartın bir sorunu vardır bence yoksa uyumluluk herkesin bildiği bir şey. Slot değiştirin X8 veya X4'e filan takın ya da kartı başka sistemde deneyin.
Odinci41 dedi: Ben taktım ancak görüntü vermedi. Bir bilginiz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Kartın bir sorunu vardır bence yoksa uyumluluk herkesin bildiği bir şey. Slot değiştirin X8 veya X4'e filan takın ya da kartı başka sistemde deneyin.
O Odinci41 Centipat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 92 22 Haziran 2022 #9 ÇAĞATAY TORUN dedi: Kartın bir sorunu vardır bence yoksa uyumluluk herkesin bildiği bir şey. Slot değiştirin X8 veya X4'e filan takın ya da kartı başka sistemde deneyin. Genişletmek için tıkla... Gutierrez dedi: PSU besleyememiştir belki. Genişletmek için tıkla... Sharkoon 650w V2 modeli var. Kart aldığım arkadaşın bilgisayarında görüntü veriyor. Odinci41 dedi: Sharkoon 650w V2 modeli var. Kart aldığım arkadaşın bilgisayarında görüntü veriyor. Genişletmek için tıkla... Asus yazısı geliyor sonra siyah ekranda kalıyor. Yani Windows logosu gelmiyor. Son düzenleme: 22 Haziran 2022
ÇAĞATAY TORUN dedi: Kartın bir sorunu vardır bence yoksa uyumluluk herkesin bildiği bir şey. Slot değiştirin X8 veya X4'e filan takın ya da kartı başka sistemde deneyin. Genişletmek için tıkla... Gutierrez dedi: PSU besleyememiştir belki. Genişletmek için tıkla... Sharkoon 650w V2 modeli var. Kart aldığım arkadaşın bilgisayarında görüntü veriyor. Odinci41 dedi: Sharkoon 650w V2 modeli var. Kart aldığım arkadaşın bilgisayarında görüntü veriyor. Genişletmek için tıkla... Asus yazısı geliyor sonra siyah ekranda kalıyor. Yani Windows logosu gelmiyor.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.128 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #10 Anladım o kart ile alakalı değil. Windows'un devreye girmiyor demektir. Windows ISO'lu USB ile boot edip onarım ya da sistem geri yükleme yap. Ya da olmadı format at.
Anladım o kart ile alakalı değil. Windows'un devreye girmiyor demektir. Windows ISO'lu USB ile boot edip onarım ya da sistem geri yükleme yap. Ya da olmadı format at.