Merhaba. PC Express acaba her anakartta var mı? En çok merak ettiğim şeylerden. Biri 3-4 yıl önceki bir PC'de PCI Express var mı, yani ben eski bir PC'ye RX 550 takabilir miyim? PCI Express olduğunu bilmiyorum.
@Kadircginiz TurboX, severiz PCI Express portu vardır, darboğaz olacağını sanmıyorum ama sistemin bileşenlerini öğrendikten sonra tekrar konu açmanızı tavsiye ederim.
@Kadircginiz TurboX, severiz PCI Express portu vardır, darboğaz olacağını sanmıyorum ama sistemin bileşenlerini öğrendikten sonra tekrar konu açmanızı tavsiye ederim.
Şimdi hapı yutmuş olabilirsin. TurboX sistemde PCI Express yuvası cidden olmayabilir zira mobil sistemler satıyorlardı millete.
Yav ben ilk bilgisayarımı alırken Casper almıştık kazık yiyip, bugün internet var, her şey var anlatıyoruz, yine kazık yiyorlar üstelik en alasından. Garipsiniz vesselam...
CPU-Z for Windows® x86/x64 is a freeware that gathers information on some of the main devices of your system : Processor name and number, codename, process, package, cache levels. Mainboard and chipset. Memory type, size, timings, and module specifications (SPD). Real time...