A assuvari Centipat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #1 Millet laptopta gelişmiş güç ayarlarına girdiğimde PCI Express'le karşılaştım. Acaba bu nedir? CPU-GPU ile alakası var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2023
Millet laptopta gelişmiş güç ayarlarına girdiğimde PCI Express'le karşılaştım. Acaba bu nedir? CPU-GPU ile alakası var mı?
R Razor_110 Kilopat Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 100 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #2 assuvari dedi: Millet laptopta gelişmiş güç ayarlarına girdiğimde PCI Express'le karşılaştım. Acaba bu nedir? CPU-GPU ile alakası var mı? Genişletmek için tıkla... Laptop'umda o ayarı değiştirdiğimde nedense anlık takılmalarla karşılaşmıştım en iyisi ellememek olacaktır.
assuvari dedi: Millet laptopta gelişmiş güç ayarlarına girdiğimde PCI Express'le karşılaştım. Acaba bu nedir? CPU-GPU ile alakası var mı? Genişletmek için tıkla... Laptop'umda o ayarı değiştirdiğimde nedense anlık takılmalarla karşılaşmıştım en iyisi ellememek olacaktır.
A assuvari Centipat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #3 Razor_110 dedi: Laptop'umda o ayarı değiştirdiğimde nedense anlık takılmalarla karşılaşmıştım en iyisi ellememek olacaktır. Genişletmek için tıkla... hangi ayardaydı?
Razor_110 dedi: Laptop'umda o ayarı değiştirdiğimde nedense anlık takılmalarla karşılaşmıştım en iyisi ellememek olacaktır. Genişletmek için tıkla... hangi ayardaydı?
R Razor_110 Kilopat Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 100 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #4 assuvari dedi: Hangi ayardaydı? Genişletmek için tıkla... Şu an tam hatırlayamadım SS atarsanız bakabilirim.
assuvari dedi: Hangi ayardaydı? Genişletmek için tıkla... Şu an tam hatırlayamadım SS atarsanız bakabilirim.
A assuvari Centipat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #5 Razor_110 dedi: Şu an tam hatırlayamadım SS atarsanız bakabilirim. Genişletmek için tıkla... atalım Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-06-09 223650.png 33,2 KB · Görüntüleme: 350
R Razor_110 Kilopat Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 100 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #6 assuvari dedi: Atalım. Genişletmek için tıkla... İlk başta bende de böyleydi değiştirince dediğim sorunlar oldu siz isterseniz ayarı değiştirip bir de öyle test edin.
assuvari dedi: Atalım. Genişletmek için tıkla... İlk başta bende de böyleydi değiştirince dediğim sorunlar oldu siz isterseniz ayarı değiştirip bir de öyle test edin.