H Hüseyincans Decapat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 94 26 Mart 2020 #1 Anakartım PCI Express 2.0, işlemcinin 3.0 ve almayı düşündüğüm ekran kartı da 4.0 olarak gözüküyor. Herhangi bir sıkıntı, darboğaz falan olur mu?
Anakartım PCI Express 2.0, işlemcinin 3.0 ve almayı düşündüğüm ekran kartı da 4.0 olarak gözüküyor. Herhangi bir sıkıntı, darboğaz falan olur mu?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.296 Makaleler 42 Çözümler 274 26 Mart 2020 #2 Anakartın ve işlemci arasında genellikle fark olmaz. Olduğu zamanlar da Gen 3 ve Gen 4 arasında oluyor. Anakart ve işlemcinin uyumlu olduğuna emin misiniz?
Anakartın ve işlemci arasında genellikle fark olmaz. Olduğu zamanlar da Gen 3 ve Gen 4 arasında oluyor. Anakart ve işlemcinin uyumlu olduğuna emin misiniz?
H Hüseyincans Decapat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 94 26 Mart 2020 #3 Mithat Berhan dedi: Anakartın ve işlemci arasında genellikle fark olmaz. Olduğu zamanlar da gen 3 ve gen 4 arasında oluyor. Anakart ve işlemcinin uyumlu olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Anakart Gigabyte A320 işlemci R3 3200G. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Mithat Berhan dedi: Anakartın ve işlemci arasında genellikle fark olmaz. Olduğu zamanlar da gen 3 ve gen 4 arasında oluyor. Anakart ve işlemcinin uyumlu olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Anakart Gigabyte A320 işlemci R3 3200G. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.296 Makaleler 42 Çözümler 274 26 Mart 2020 #4 Anakartınız Gen 3 destekli bu arada. İşlemciniz darboğaz yapmaz ise sıkıntısız kullanırsınız.
H Hüseyincans Decapat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 94 26 Mart 2020 #5 Mithat Berhan dedi: Anakartınız Gen 3 destekli bu arada. İşlemciniz darboğaz yapmaz ise sıkıntısız kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... Eyvallah teşekkür ederim
Mithat Berhan dedi: Anakartınız Gen 3 destekli bu arada. İşlemciniz darboğaz yapmaz ise sıkıntısız kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... Eyvallah teşekkür ederim