enesemrullah Hectopat Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 11 12 Şubat 2020 #1 Merhaba CPU-Z ile ana kartıma baktım, PCI Express X16 yazıyor. Sizce her ekran kartı bu ana karta uyumlu mudur? Ekran görüntüsünü ektedir. Dosya Ekleri Adsız.png 9 KB · Görüntüleme: 460 Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2020
Merhaba CPU-Z ile ana kartıma baktım, PCI Express X16 yazıyor. Sizce her ekran kartı bu ana karta uyumlu mudur? Ekran görüntüsünü ektedir.
O Overwith Megapat Katılım 21 Ocak 2013 Mesajlar 382 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2020 #2 Günümüz kartlarından istediğinizi alıp kullanabilirsiniz çalışacaktır fakat ekran kartınızı değiştirmeyi düşünüyorsanız dikkat edilmesi gereken başka hususlar da var yazın burdan yardımcı olalım. Artı 0 Eksi
Günümüz kartlarından istediğinizi alıp kullanabilirsiniz çalışacaktır fakat ekran kartınızı değiştirmeyi düşünüyorsanız dikkat edilmesi gereken başka hususlar da var yazın burdan yardımcı olalım.
55superx Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 12 Şubat 2020 #3 enesemrullah dedi: Merhaba CPU-Z ile ana kartıma baktım, PCI Express X16 yazıyor. Sizce her ekran kartı bu ana karta uyumlu mudur? Ekran görüntüsünü ektedir. Genişletmek için tıkla... Evet günümüz kartlarının hepsi uyar. Bence uyup uymamasından çok işlemciyle darboğaz olup olmaması önemli. Artı 0 Eksi
enesemrullah dedi: Merhaba CPU-Z ile ana kartıma baktım, PCI Express X16 yazıyor. Sizce her ekran kartı bu ana karta uyumlu mudur? Ekran görüntüsünü ektedir. Genişletmek için tıkla... Evet günümüz kartlarının hepsi uyar. Bence uyup uymamasından çok işlemciyle darboğaz olup olmaması önemli.