A Ancoda Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 561 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #1 Selam internetten hazır sistem almıştım PCI kablom yandı. RX7600 ekran kartı 500W PSU ve Ryzen 5 5600 işlemci PCI kablosunun ikisi de yandı ekran kartımı PSU mu sıkıntılı değiştirsem düzelir mi? Dosya Ekleri IMG_20240906_122150.jpg 85,4 KB · Görüntüleme: 48 IMG_20240906_121824.jpg 62,9 KB · Görüntüleme: 46
Selam internetten hazır sistem almıştım PCI kablom yandı. RX7600 ekran kartı 500W PSU ve Ryzen 5 5600 işlemci PCI kablosunun ikisi de yandı ekran kartımı PSU mu sıkıntılı değiştirsem düzelir mi?
Y yyusufsmsek Picopat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #11 Ancoda dedi: Nasıl tespit yani. Genişletmek için tıkla... sorunun gerçekten psu mu ekran kartı mı yoksa kablo mu olduğu Artı 0 Eksi
Ancoda dedi: Nasıl tespit yani. Genişletmek için tıkla... sorunun gerçekten psu mu ekran kartı mı yoksa kablo mu olduğu
KS KS A Ancoda Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 561 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #12 yyusufsmsek dedi: Sorunun gerçekten PSU mu ekran kartı mı yoksa kablo mu olduğu. Genişletmek için tıkla... PSU olduğunu sanmıyorum diğer hiçbir bileşende sorun yok ekran kartı 81 derecelere çıkıyordu oyunda ondan olabilir diye düşünüyorum. Ama tüm sistemi göndereceğim. Artı 0 Eksi
yyusufsmsek dedi: Sorunun gerçekten PSU mu ekran kartı mı yoksa kablo mu olduğu. Genişletmek için tıkla... PSU olduğunu sanmıyorum diğer hiçbir bileşende sorun yok ekran kartı 81 derecelere çıkıyordu oyunda ondan olabilir diye düşünüyorum. Ama tüm sistemi göndereceğim.
dreambullet Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.062 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #13 Elinde başka PSU yoksa anlayamazsın, garantiye gönder. Artı 0 Eksi
KS KS A Ancoda Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 561 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #14 dreambullet dedi: Elinde başka PSU yoksa anlayamazsın, garantiye gönder. Genişletmek için tıkla... Garanti için kodu nasıl alacağım biliyor musunuz siparişlerim kısmında gözükmüyor İncehesap'ta. Artı 0 Eksi
dreambullet dedi: Elinde başka PSU yoksa anlayamazsın, garantiye gönder. Genişletmek için tıkla... Garanti için kodu nasıl alacağım biliyor musunuz siparişlerim kısmında gözükmüyor İncehesap'ta.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.598 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 6 Eylül 2024 #15 Ancoda dedi: kran kartı 81 derecelere çıkıyordu oyunda ondan olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamen alakasız. Artı 0 Eksi
Ancoda dedi: kran kartı 81 derecelere çıkıyordu oyunda ondan olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamen alakasız.
Y yyusufsmsek Picopat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #16 Ancoda dedi: Garanti için kodu nasıl alacağım biliyor musunuz siparişlerim kısmında gözükmüyor İncehesap'ta. Genişletmek için tıkla... ince hesapla direk iletişime geç hocam en mantıklısı budur Artı 0 Eksi
Ancoda dedi: Garanti için kodu nasıl alacağım biliyor musunuz siparişlerim kısmında gözükmüyor İncehesap'ta. Genişletmek için tıkla... ince hesapla direk iletişime geç hocam en mantıklısı budur
KS KS A Ancoda Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 561 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #17 yyusufsmsek dedi: İnce hesapla direk iletişime geç hocam en mantıklısı budur. Genişletmek için tıkla... Yaptım zaten şu an koliyi bantliyorum. Artı 0 Eksi
yyusufsmsek dedi: İnce hesapla direk iletişime geç hocam en mantıklısı budur. Genişletmek için tıkla... Yaptım zaten şu an koliyi bantliyorum.