Dosyayı değiştirdiğimiz için katalog dosyasındaki hash değerlerinin eşleşmediğinden bahsetmiş. Bir de orijinal dosyayı tekrardan indirip düzenleme yapmadan aynı şekilde Aygıt Yöneticisi üzerinden kurulum yapmayı deneyebilir misin?
Eğer olmazsa durum biraz sıkıntıya kaçıyor. Kullandığın dongle aygıtını çıkarıp takmayı denemeni, sonrasında da Windows Update çalıştırmanı isteyeceğim. Yine olmazsa Aygıt Yöneticisi üzerinden aygıtı silip bilgisayarını yeniden başlat ve Windows Update çalıştırmayı dene. Şu anlık aklıma bunlar geldi.
Ek olarak sürücü imzası ayarını devre dışı bırakmayı da deneyebiliriz. Sen bir ilk paragrafta yazdığımı deneyip geri dönüş yap, ona göre yazarım.
Orijinal dosyanın inf oynamadan yükledim güncellendi. Yeniden başlatıp denedim cihazı görüyor, bu sefer çözüme ulaştı. Teşekkür ederim, dosya gönderimi sağlayacak mı şimdi onu deneyeceğim. Emeğinize sağlık.
Orijinal dosyanın inf oynamadan yükledim güncellendi yeniden başlatıp denedim cihazı görüyor bu sefer çözüme ulaştı teşekkür ederim dosya gönderimi sağlayacak mı şimdi onu deneyeceğim emeğinize sağlık.
Benim bilgisayarım Casper Nirvana C500 ama Casper'in sitesinden baktığımda aynı model değil, daha üst model karşılaştım. Bir karışıklık olmasın. Şu an kullandığım Realtek 8723be.