M Mamus992 Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 103 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #1 Merhaba. Diğer aygıtlar kısmındaki sürücülerimi güncellemek istiyorum. Ama yapamadım. Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri dosta.png 8,4 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba. Diğer aygıtlar kısmındaki sürücülerimi güncellemek istiyorum. Ama yapamadım. Yardımcı olur musunuz?
8 878656 Attopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 54 Çözümler 1 5 Ocak 2025 #2 chipset sürücülerini yükleyin düzelir.
M Mamus992 Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 103 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #3 878656 dedi: Chipset sürücülerini yükleyin düzelir. Genişletmek için tıkla... Yükledim diğerleri düzeldi ama PCI basit iletişim deneleyicisi hala güncellenmedi nasıl çözebilirim?
878656 dedi: Chipset sürücülerini yükleyin düzelir. Genişletmek için tıkla... Yükledim diğerleri düzeldi ama PCI basit iletişim deneleyicisi hala güncellenmedi nasıl çözebilirim?
8 878656 Attopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 54 Çözümler 1 5 Ocak 2025 #4 Mamus992 dedi: Yükledim diğerleri düzeldi ama PCI basit iletişim deneleyicisi hala güncellenmedi nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... PCI Basit İletişim Denetleyicisi PCI Basit İletişim Denetleyicisi - Özellikle Asus marka anakartlarda karşımıza sıkça çıkan ve aygıt yöneticisinde PCI Basit İletişim De... www.driver-indir.com Mamus992 dedi: Yükledim diğerleri düzeldi ama PCI basit iletişim deneleyicisi hala güncellenmedi nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... bu sitiden anakartına uygun sürücüyü bulabilirsin
Mamus992 dedi: Yükledim diğerleri düzeldi ama PCI basit iletişim deneleyicisi hala güncellenmedi nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... PCI Basit İletişim Denetleyicisi PCI Basit İletişim Denetleyicisi - Özellikle Asus marka anakartlarda karşımıza sıkça çıkan ve aygıt yöneticisinde PCI Basit İletişim De... www.driver-indir.com Mamus992 dedi: Yükledim diğerleri düzeldi ama PCI basit iletişim deneleyicisi hala güncellenmedi nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... bu sitiden anakartına uygun sürücüyü bulabilirsin
M Mamus992 Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 103 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #5 878656 dedi: PCI Basit İletişim Denetleyicisi PCI Basit İletişim Denetleyicisi - Özellikle Asus marka anakartlarda karşımıza sıkça çıkan ve aygıt yöneticisinde PCI Basit İletişim De... www.driver-indir.com bu sitiden anakartına uygun sürücüyü bulabilirsin Genişletmek için tıkla... sağolun.
878656 dedi: PCI Basit İletişim Denetleyicisi PCI Basit İletişim Denetleyicisi - Özellikle Asus marka anakartlarda karşımıza sıkça çıkan ve aygıt yöneticisinde PCI Basit İletişim De... www.driver-indir.com bu sitiden anakartına uygun sürücüyü bulabilirsin Genişletmek için tıkla... sağolun.