- RAM
- 16G DDR3
- İşlemci
- i3 3220
Aygıt yöneticisinde HD 7400M olarak görünüyor. En güncel sürücüsünün linkini atabilir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben WHQL yerine altındaki Beta versiyonu kurdum, bir sorun olur mu? Şu anda sorunsuz çalışıyor, teşekkür ederim.Aşağıdaki siteden indirip kurabilirsiniz. Tavsiyem ise 15.7.1 WHQL sürümünü kurmanızdır. Sonucu paylaşırsanız sevinirim.
Fark etmez hocam. AMD için bazen böyle isim karışıklığı oluyor. Sonuçta aynı sürücü. Sıkıntı yok.Ben WHQL yerine altındaki Beta versiyonu kurdum, bir sorun olur mu? Şu anda sorunsuz çalışıyor, teşekkür ederim.
3 mesajda da farklı modellerden bahsediyorsunuz, tam olarak hangisi?
Ben WHQL yerine altındaki Beta versiyonu kurdum, bir sorun olur mu? Şu anda sorunsuz çalışıyor, teşekkür ederim.
3 mesajda da farklı modellerden bahsediyorsunuz, tam olarak hangisi?
Beta olanı kurdum ve şu anlık iş görüyor, teşekkür ederim işaretleyebilirsiniz.Genel anlamda AMD'ye beta sürücülerde güvenmiyorum ama sorunsuz çalışıyorsa sıkıntı yoktur.
Benim attığımı kurmanız en doğrusu olacaktır, DxDiag çıktısına göre bakıp sürücüyü attım
Bu arada hangi sürücüyü kurdunuz? Ona göre konunuzu çözüldü olarak işaretleyeceğim @fromhell1.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.