Çözüldü PCI\VEN_1002&DEV_6760&SUBSYS_85151043&REV_00 için Windows 10 X64 sürücüsü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
2
Yer
İstanbul/Gaziosmanpaşa
RAM
16G DDR3
İşlemci
i3 3220
Aygıt yöneticisinde HD 7400M olarak görünüyor. En güncel sürücüsünün linkini atabilir misiniz?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam, desteği kesileli çok oldu. İki seçenek var. Catalyst veya Crimson. @Enes3078 hocam zaten link atmış. Daha günceli yok.

Ben WHQL yerine altındaki Beta versiyonu kurdum, bir sorun olur mu? Şu anda sorunsuz çalışıyor, teşekkür ederim.
3 mesajda da farklı modellerden bahsediyorsunuz, tam olarak hangisi?
Fark etmez hocam. AMD için bazen böyle isim karışıklığı oluyor. Sonuçta aynı sürücü. Sıkıntı yok.

Ben WHQL yerine altındaki Beta versiyonu kurdum, bir sorun olur mu? Şu anda sorunsuz çalışıyor, teşekkür ederim.

Genel anlamda AMD'ye beta sürücülerde güvenmiyorum ama sorunsuz çalışıyorsa sıkıntı yoktur.

3 mesajda da farklı modellerden bahsediyorsunuz, tam olarak hangisi?

Benim attığımı kurmanız en doğrusu olacaktır, DxDiag çıktısına göre bakıp sürücüyü attım :)

Bu arada hangi sürücüyü kurdunuz? Ona göre konunuzu çözüldü olarak işaretleyeceğim @fromhell1.

Son düzenleme:
Genel anlamda AMD'ye beta sürücülerde güvenmiyorum ama sorunsuz çalışıyorsa sıkıntı yoktur.

Benim attığımı kurmanız en doğrusu olacaktır, DxDiag çıktısına göre bakıp sürücüyü attım :)

Bu arada hangi sürücüyü kurdunuz? Ona göre konunuzu çözüldü olarak işaretleyeceğim @fromhell1.
Beta olanı kurdum ve şu anlık iş görüyor, teşekkür ederim işaretleyebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı