M4xJahzse1250 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2019 Mesajlar 479 Çözümler 1 9 Ocak 2021 #1 PCI\VEN_10EC&DEV_8136&SUBSYS_75921462&REV_05 donanım kimliği budur hocalarım. Arkadaşın bilgisayarına format atıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2021
PCI\VEN_10EC&DEV_8136&SUBSYS_75921462&REV_05 donanım kimliği budur hocalarım. Arkadaşın bilgisayarına format atıyorum.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 9 Ocak 2021 #2 Anakartın markasına göre destek sayfasından ağ kartı ya da Ethernet denetleyici gibi bir şey olması lazım oradan indirebilirsiniz.
Anakartın markasına göre destek sayfasından ağ kartı ya da Ethernet denetleyici gibi bir şey olması lazım oradan indirebilirsiniz.
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 9 Ocak 2021 #3 Buyrun. Sürücüleri indirmek için Realtek PCIe FE Family Controller Windows burada indirebilirsiniz sürücüsü Realtek PCIe FE Family Controller için devid.info
Buyrun. Sürücüleri indirmek için Realtek PCIe FE Family Controller Windows burada indirebilirsiniz sürücüsü Realtek PCIe FE Family Controller için devid.info
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.682 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 9 Ocak 2021 #4 Bilgisayarın markası nedir? İlgili internet sitesinden "Realtek PCIe FE Family Controller" sürücüsünü indirin.
Bilgisayarın markası nedir? İlgili internet sitesinden "Realtek PCIe FE Family Controller" sürücüsünü indirin.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 9 Ocak 2021 #5 Bu bir LAN kontrolcüsü, anakart destek sitesinde bulabilirsiniz. Anakart/laptop modelini belirtirseniz link verebilirim.
Bu bir LAN kontrolcüsü, anakart destek sitesinde bulabilirsiniz. Anakart/laptop modelini belirtirseniz link verebilirim.
K KITT Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 3.996 Makaleler 6 Çözümler 336 Yer Nordrhein-Westfalen 11 Ocak 2021 #6 Realtek'in kendi sitesinden işletim sistemine uygun olan Auto Installation Program'ı indir. ZIP dosyası şeklinde inecektir, o ZIP dosyasının içindeki klasörü masaüstüne çıkart ve çıkarttığın klasörün içindeki setup.exe'yi çalıştırarak kurulum yap. Realtek PCIe FE / GBE / 2.5G / 5G Ethernet Family Controller Software - REALTEK www.realtek.com Eğer kurulumda uyumsuz diye uyarı verirse cihazın modelini belirt.
Realtek'in kendi sitesinden işletim sistemine uygun olan Auto Installation Program'ı indir. ZIP dosyası şeklinde inecektir, o ZIP dosyasının içindeki klasörü masaüstüne çıkart ve çıkarttığın klasörün içindeki setup.exe'yi çalıştırarak kurulum yap. Realtek PCIe FE / GBE / 2.5G / 5G Ethernet Family Controller Software - REALTEK www.realtek.com Eğer kurulumda uyumsuz diye uyarı verirse cihazın modelini belirt.