ahmetenes7
Hectopat
Daha fazla
Merhaba eski laptopuma Windows 8.1 kurdum ama hiçbir şekilde Wi-Fi'ya bağlanmıyor galiba driver yok linkini de bulamadım donanım kimliği de bu sanırsam PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_20D91B0A driver.
Sisteminizin bit değeri kaç?
Verdiğiniz kodu internette arayınca Realtek PCIe GbE Family Controller yani bir ethernet kartının (kablolu internet) bilgileri çıkıyor.Merhaba eski laptopuma Windows 8.1 kurdum ama hiçbir şekilde Wi-Fi'ya bağlanmıyor galiba driver yok linkini de bulamadım donanım kimliği de bu sanırsam PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_20D91B0A driver.
Kusura bakmayın yanlışlıkla 3 tane atmışım :/Verdiğiniz kodu internette arayınca Realtek PCIe GbE Family Controller yani bir ethernet kartının (kablolu internet) bilgileri çıkıyor.
Attığınız kodun sürücüsünün linki;
Realtek-matchver-FORCED-881x64-PCIe_8.088.1119.2021-drp
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
grundig laptop gnb 1574Eki Görüntüle 1616547
Aynı yerlere gelip hangi aygıt olduğunu atar mısınız? Ayriyeten de PC masaüstü mü yoksa dizüstü mü? Eğer dizüstü ise marka model paylaşır mısınız?
grundig laptop gnb 1574
Buradaki internet sürücüsünü indirin, sonra da geri kalanları da Windows Update üzerinden halledersiniz.Grundig GNB 1574 V1 i5 Notebook Wireless LAN Driver
Grundig GNB 1574 V1 i5 Notebook Wireless LAN Driver download, Grundig GNB 1574 V1 i5 Notebook Wireless LAN Driver indirwww.driverdestek.com
Çözülürse çözüm olarak işaretlemeyi unutmayın. Arama yaparken bir sürü sorunla karşılaşanları gördüm. Bu da başka bir sorun. Aynı sorunu yaşayan olursa buradan kolaylıkla çözüme ulaşsın isterim.Tamam sağ olun.
Buradaki internet sürücüsünü indirin, sonra da geri kalanları da Windows Update üzerinden halledersiniz.Grundig GNB 1574 V1 i5 Notebook Wireless LAN Driver
Grundig GNB 1574 V1 i5 Notebook Wireless LAN Driver download, Grundig GNB 1574 V1 i5 Notebook Wireless LAN Driver indirwww.driverdestek.com