Ö Ömerbeytr Decapat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #1 Resim olarak yükledim sorunu arkadaşlar. Dosya Ekleri 1.png 520,4 KB · Görüntüleme: 111 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2025
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.676 Çözümler 578 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #21 Ömerbeytr dedi: Sürücülere gelip cihazı kaldır mı diyeceğim? Genişletmek için tıkla... İlk önce arkadaşların yolladığı sürücüyü deneyin. Olmaz ise Wi-Fi sürücüsüne sağ tık yapıp cihazı kaldır deyip Windows Update yapmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Ömerbeytr dedi: Sürücülere gelip cihazı kaldır mı diyeceğim? Genişletmek için tıkla... İlk önce arkadaşların yolladığı sürücüyü deneyin. Olmaz ise Wi-Fi sürücüsüne sağ tık yapıp cihazı kaldır deyip Windows Update yapmayı deneyin.
KS KS Ö Ömerbeytr Decapat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #22 Einstein dedi: İlk önce arkadaşların yolladığı sürücüyü deneyin. Olmaz ise Wi-Fi sürücüsüne sağ tık yapıp cihazı kaldır deyip Windows Update yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... denedim şuan halen böyle kaldırdım uptade etmıyor pc tıklıyorum guncel diyor Dosya Ekleri 11.png 41,5 KB · Görüntüleme: 22 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: İlk önce arkadaşların yolladığı sürücüyü deneyin. Olmaz ise Wi-Fi sürücüsüne sağ tık yapıp cihazı kaldır deyip Windows Update yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... denedim şuan halen böyle kaldırdım uptade etmıyor pc tıklıyorum guncel diyor
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.676 Çözümler 578 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #23 Ömerbeytr dedi: Denedim şu an halen böyle kaldırdım Update etmıyor PC tıklıyorum guncel diyor. Genişletmek için tıkla... Anakart nedir? Artı 0 Eksi
Ömerbeytr dedi: Denedim şu an halen böyle kaldırdım Update etmıyor PC tıklıyorum guncel diyor. Genişletmek için tıkla... Anakart nedir?
KS KS Ö Ömerbeytr Decapat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #24 Einstein dedi: Anakart nedir? Genişletmek için tıkla... Asus ROG STRIX X870-A GAMING (SİTESİNDEN HEPSİNİ İNDİRDİM TIKLADIM DUZELMIYOR Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Anakart nedir? Genişletmek için tıkla... Asus ROG STRIX X870-A GAMING (SİTESİNDEN HEPSİNİ İNDİRDİM TIKLADIM DUZELMIYOR
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.676 Çözümler 578 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #25 Ömerbeytr dedi: ASUS ROG STRIX X870-A Gaming (sitesinden hepsini indirdim tıkladım duzelmıyor. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi sürücüsü direkt Windows 11 uyumlu muhtemelen bundan dolayı driver uyumsuzluğu yaşıyorsun. Temiz kurulum yaparak Windows 11 geç. Artı 0 Eksi
Ömerbeytr dedi: ASUS ROG STRIX X870-A Gaming (sitesinden hepsini indirdim tıkladım duzelmıyor. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi sürücüsü direkt Windows 11 uyumlu muhtemelen bundan dolayı driver uyumsuzluğu yaşıyorsun. Temiz kurulum yaparak Windows 11 geç.
KS KS Ö Ömerbeytr Decapat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #26 Einstein dedi: Wi-Fi sürücüsü direkt Windows 11 uyumlu muhtemelen bundan dolayı driver uyumsuzluğu yaşıyorsun. Temiz kurulum yaparak Windows 11 geç. Genişletmek için tıkla... W 11 olarak geldi pc ben 10 cektım 11 cok kötü ya Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Wi-Fi sürücüsü direkt Windows 11 uyumlu muhtemelen bundan dolayı driver uyumsuzluğu yaşıyorsun. Temiz kurulum yaparak Windows 11 geç. Genişletmek için tıkla... W 11 olarak geldi pc ben 10 cektım 11 cok kötü ya
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.676 Çözümler 578 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #27 Ömerbeytr dedi: W 11 olarak geldi PC ben 10 cektım 11 cok kötü ya. Genişletmek için tıkla... Bu sisteme direkt Windows 11 kurman lazım zaten. Artı 0 Eksi
Ömerbeytr dedi: W 11 olarak geldi PC ben 10 cektım 11 cok kötü ya. Genişletmek için tıkla... Bu sisteme direkt Windows 11 kurman lazım zaten.
KS KS Ö Ömerbeytr Decapat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #28 Einstein dedi: Bu sisteme direkt Windows 11 kurman lazım zaten. Genişletmek için tıkla... şimdi nasıl 10 cektiysen 11 e geri cek diyorsun yani Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Bu sisteme direkt Windows 11 kurman lazım zaten. Genişletmek için tıkla... şimdi nasıl 10 cektiysen 11 e geri cek diyorsun yani
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.676 Çözümler 578 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #29 Ömerbeytr dedi: Şimdi nasıl 10 cektiysen 11'e geri cek diyorsun yani. Genişletmek için tıkla... Evet USB ile temiz kurulum yaparak Windows 11 geçin. Artı 0 Eksi
Ömerbeytr dedi: Şimdi nasıl 10 cektiysen 11'e geri cek diyorsun yani. Genişletmek için tıkla... Evet USB ile temiz kurulum yaparak Windows 11 geçin.
KS KS Ö Ömerbeytr Decapat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #30 Einstein dedi: Evet USB ile temiz kurulum yaparak Windows 11 geçin. Genişletmek için tıkla... usb ıle mi yapmam gerekiyor sıstem geleli 10 gun olmadı cs valo yuklu sadece onlarla uğraşmıyım obs yayın ayarları felan da var onlarla cok ugrastım Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Evet USB ile temiz kurulum yaparak Windows 11 geçin. Genişletmek için tıkla... usb ıle mi yapmam gerekiyor sıstem geleli 10 gun olmadı cs valo yuklu sadece onlarla uğraşmıyım obs yayın ayarları felan da var onlarla cok ugrastım