Ö Ömerbeytr Decapat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #1 Resim olarak yükledim sorunu arkadaşlar. Dosya Ekleri 1.png 520,4 KB · Görüntüleme: 111 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2025
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.580 Çözümler 574 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #31 Ömerbeytr dedi: USB ıle mi yapmam gerekiyor sıstem geleli 10 gun olmadı CS Valorant yuklu sadece onlarla uğraşmayayım OBS yayın ayarları falan da var onlarla cok ugrastım Genişletmek için tıkla... USB ile temiz kurulum yaparak geçmeniz daha sağlıklı olur. Artı 0 Eksi
Ömerbeytr dedi: USB ıle mi yapmam gerekiyor sıstem geleli 10 gun olmadı CS Valorant yuklu sadece onlarla uğraşmayayım OBS yayın ayarları falan da var onlarla cok ugrastım Genişletmek için tıkla... USB ile temiz kurulum yaparak geçmeniz daha sağlıklı olur.
KS KS Ö Ömerbeytr Decapat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #32 Einstein dedi: USB ile temiz kurulum yaparak geçmeniz daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... gecıcem umarım ünlemler gider usblerde durduk yere ötüp duruyor onlardada unlem var Artı 0 Eksi
Einstein dedi: USB ile temiz kurulum yaparak geçmeniz daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... gecıcem umarım ünlemler gider usblerde durduk yere ötüp duruyor onlardada unlem var