PCI\VEN_14E4&DEV_4357&SUBSYS_E021105B&REV_01 sürücüsü

• Konuyu başlatan Tex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 1.398

Tex

Hectopat
Eski model bir bilgisayarıma yakın zaman içerisinde format attım. Her ne kadar çoğu sürücü Windows 10 sayesinde yüklenip kullanılabilir durumda olsa da Wi-Fi ve Ethernet sürücülerinin sürüm yılı 2013 olduğunu internet kullanımında fark ettim. Sürücüleri en azından kullanılabilir hale getirmek için güncellemek istiyorum ama hem eski bir cihaz olduğu için marka destek sitesinde sadece Windows 7 ile uyumlu sürücüler bulunmakta hem de hangi sitelerin ne kadar doğru ya da güvenilir sürücü sunduğunu bilmiyorum. Ne yapmalıyım?

Donanım kimlikleri:
PCI\VEN_14E4&DEV_4357&SUBSYS_E021105B&REV_01.
PCI\VEN_1969&DEV_1073&SUBSYS_035B1025&REV_C0.

Şimdiden destekleriniz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski model bir bilgisayarıma yakın zaman içerisinde format attım. Her ne kadar çoğu sürücü Windows 10 sayesinde yüklenip kullanılabilir durumda olsa da Wi-Fi ve Ethernet sürücülerinin sürüm yılı 2013 olduğunu internet kullanımında fark ettim. Sürücüleri en azından kullanılabilir hale getirmek için güncellemek istiyorum ama hem eski bir cihaz olduğu için marka destek sitesinde sadece Windows 7 ile uyumlu sürücüler bulunmakta hem de hangi sitelerin ne kadar doğru ya da güvenilir sürücü sunduğunu bilmiyorum. Ne yapmalıyım?

Donanım kimlikleri:
PCI\VEN_14E4&DEV_4357&SUBSYS_E021105B&REV_01.
PCI\VEN_1969&DEV_1073&SUBSYS_035B1025&REV_C0.

Şimdiden destekleriniz için teşekkürler.
Driver Pack Solution En yaygın ve güvenilir sitelerden biridir. Fakat 2013 çıkışlı hir pc'nin driverları Windows 10'da başını ağrıtacağına eminim, hele ki bluetooth.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı