Çözüldü PCI\VEN_168C&DEV_002B&SUBSYS_661311AD sürücüsü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vio

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Selam dostlarım. COVID nedeni ile kendi odamda izoleyim, iyi hissetmeye başladım ve bilgisayarı açtım. Telefonumda internet 5 diş çekiyor ancak bilgisayarımda bu ağa bağlanılamıyor hatası veriyor. Donanım kimliğim:

PCI\VEN_168C&DEV_002B&SUBSYS_661311AD&REV_01
PCI\VEN_168C&DEV_002B&SUBSYS_661311AD
PCI\VEN_168C&DEV_002B&CC_028000
PCI\VEN_168C&DEV_002B&CC_0280

Uygun driveri bulamadım, sil yükle yapak istiyorum driverimi. Yardımınızı bekliyorum. Sağlıkla kalın iyi forumlar.

Çözüm
İşte bu yüzden indirin demiştim ya.

Siz laptop modelinizi belirterek sürücüsünü internetten indirin o halde. İmzanızdaki Toshibe ise aşağıdaki websiteden seçip indirebilirsiniz.

İşte bu yüzden indirin demiştim ya.

Siz laptop modelinizi belirterek sürücüsünü internetten indirin o halde. İmzanızdaki Toshibe ise aşağıdaki websiteden seçip indirebilirsiniz.

İfadeler: Vio
Çözüm
Yani mantıken bir sorun olmaması gerek ama isterseniz bilgisayarın websitesinden indireceğiniz Wi-Fi sürücüsünü de hazırda bekletin.

Kanka sana ne kadar teşekkür etsem azdır çok ama çok teşekkür ederim

Sorunum çözüldü kanka 1 haftadır böyleydi çok sağ ol.

Ne demek, bir sorununuz olduğu zaman konu açıp etiketlemeniz yeterli. Sağlıklı günler dilerim.

İfadeler: Vio
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…