PCI\VEN_8086&DEV_0116&SUBSYS_05031028&REV_09 sürücüsü

Ekran kartınızın VRAM'ı 32 MB olabilir.

DxDiag'ta yazan ekran kartı modelinizi yazabilir misiniz?
Daha önce oynadığım oyunlarda hata veriyor. Sürücüyle alakalı diye düşünüyorum.

Ad: Intel HD Graphics 3000 Yonga türü: Intel HD Graphics Family

PCI\VEN_1002&DEV_6760&SUBSYS_05031028&REV_00
Bir de ikinci bir görüntü bağdaştırıcısı var belki bunun sürücülerini yüklemek problemi çözebilir. Bunun sürücüsünü bulabilir misiniz?

Son düzenleme:
Intel HD Graphics 3000 64 MB VRAM'e sahip.

İkinci görüntü bağdaştırıcısı varsa Intel HD 3000 işlemcinizin ekran kartıdır

İkinci görüntü bağdaştırıcınız AMD Radeon HD 6470M https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/amd-radeon-hd-6000m-series/amd-radeon-hd-6470m buradan sürücüyü indirin. İşletim sistemini seçtikten sonra Catalyst Software Suite olanını indirin.

Son düzenleme:

Sürücüyü ilk kez kurmaya çalıştığımda mavi ekran hatası verdi. O yüzden format atmak zorunda kaldım. Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. İkinci sefer denediğimde sürücü yüklendi fakat sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu.( kod 43) hatasını alıyorum.

Beta olanını mı indirdiniz?

Catalyst Software Suite olanı indirdim. Aygıt yöneticisinde sürücünün yanında sarı ünlem var.

Hocam internetten video izleyerek bahsettiğim sorunu çözdüm. Aygıt sürücüsünde AMD RADEON HD 7400M Series gözüküyor acaba bunun VRAM boyutuna bakabilir misiniz?@minni120

Son düzenleme:

DxDiag programı ile bakabilirsiniz.

Yaklaşık toplam bellek ne kadar gözüküyor?

1551 MB. Size mesaj yazarken yeniden mavi ekran hatası aldım şu an telefondan yazıyorum. Mavi ekran hatası aldığımda bilgisayar açılmıyor. Format atmak zorunda kalıyorum. Sanırım sürücü kaynaklı alıyorum bu hatayı çünkü daha öncesinde böyle bir şey yaşanmıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…