Çözüldü PCI\VEN_8086&DEV_464F&SUBSYS_1513152D&REV_02 sürücüsü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Warlxy

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçen gün format attım, bütün sürücüleri yükledim ama temel sistem aygıtı sürücüsü güncellenmiyor. İnternette bayağı aradım ama temel sistem aygıtı'nı bulamadım. Normalde çok kafaya takmıyorum ama bazı oyunlarda eskisine göre düşük FPS almaya başladım. Sanırım bundan dolayı. Yardımcı olur musunuz?

Donanım kimlikleri:

PCI\VEN_8086&DEV_464F&SUBSYS_1513152D&REV_02
PCI\VEN_8086&DEV_464F&SUBSYS_1513152D
PCI\VEN_8086&DEV_464F&CC_088000
PCI\VEN_8086&DEV_464F&CC_0880

Dosya Ekleri

• 2024-05-05.png
    2024-05-05.png
    198,6 KB · Görüntüleme: 88
Çözüm

Bu sürücüyü kuracaksınız.

Çözüm

Teşekkürler hocam. Güncel mi acaba sürümü ?

08.2023 tarihli, anakartınızın, laptopsa cihaz modelinden üretici sitesinden gna sürücüsüne bakın, daha günceli varsa onu kurarsınız.
Tamamdır hocam ama son bir sorum daha olacaktı, kafama takıldı. Bende güncel olmayan sürücü Temel Sistem Aygıtı ama bana attığınız konuda İntel GNA sürücüsünün içine bunu atmam gerektiğini söylüyor. Şimdi bu sürücüyü Temel Sistem Aygıtı'na kursam sıkıntı çıkarmaz değil mi ?

Tamamdır hocam ama son bir sorum daha olacaktı, kafama takıldı. Bende güncel olmayan sürücü Temel Sistem Aygıtı ama bana attığınız konuda Intel GNA sürücüsünün içine bunu atmam gerektiğini söylüyor. Şimdi bu sürücüyü Temel Sistem Aygıtı'na kursam sıkıntı çıkarmaz değil mi?

Orada sürücüsü kurulu olmadığı için tanınmıyor, o yüzden temel sistem aygıtı olarak görünüyor, sürücü kurulunca Aygıt Yöneticisi'nden hata kaybolacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı