Arkadaşlar bu donanım kimlikleri hangi sürücüye ait yardımcı olabilir misiniz?
PCI\VEN_8086&DEV_7AA4&SUBSYS_86941043&REV_11
PCI\VEN_8086&DEV_7AA4&SUBSYS_86941043
PCI\VEN_8086&DEV_7AA4&CC_0C8000
PCI\VEN_8086&DEV_7AA4&CC_0C80
[?] Bu konu Intel 1xx, 2xx, 3xx, 4xx, 5xx, 6xx ve 7xx yonga setine sahip anakartlar için en güncel Intel Chipset yazılımını içermektedir. Konu her yeni gelen sürümlerle birlikte belirli aralıklarla güncellenmeye devam edilecektir. [?] Aygıt yöneticisindeki chipset aygıtlarının sürücü tarihi...
[?] Bu konu Intel 1xx, 2xx, 3xx, 4xx, 5xx, 6xx ve 7xx yonga setine sahip anakartlar için en güncel Intel Chipset yazılımını içermektedir. Konu her yeni gelen sürümlerle birlikte belirli aralıklarla güncellenmeye devam edilecektir. [?] Aygıt yöneticisindeki chipset aygıtlarının sürücü tarihi...
Ben yılbaşından 1 ay önce yaptım kral ve hepsi oldu. Bir de ben önceden de önceden de uygulamıştım bu çözümü yine KITT adlı kullanıcının forumundan görüp yapmıştım onda da bir sıkıntı olmamıştı, hepsinden kurtulmuştum kral.