Çözüldü "PCI veri alma ve sinyal işleme denetleyicisi"nde sarı ünlem var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ahwet.gns

Centipat
Daha fazla  
RAM
32
Ekran kartı
RTX 3060
Anakart
8A25
İşlemci
İ7 12700H
Ben yeni bir laptop aldım. Windows 10 kurdum. Bütün driver'ları vs. kurdum fakat PCI veri alma ve sinyal işleme denetleyicisinin yanında sarı bir ünlem var. Onu nasıl giderebilirim? Driverini bulamadım.
Laptop: HP Victus 16 D1004NT

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan sürücü yonga seti kısmında Intel Serial IO sürücüsünü yükleyin.

Buradan sürücü yonga seti kısmında Intel Serial IO sürücüsünü yükleyin.

Laptopa Windows 10 kurdum attığınız linkteki seçeneklerde sadece Windows 11 var. Yine de yüklesem sorun olur mu?

Laptopa Windows 10 kurdum attığınız linkteki seçeneklerde sadece Windows 11 var. Yine de yüklesem sorun olur mu?

Buradan seri numarası ile ürünüzü bulun ve tekrar deneyin isterseniz. Sorun olacağını düşünmüyorum ancak yine de önce attığım linkten siz tekrar deneyin.

Buradan seri numarası ile ürünüzü bulun ve tekrar deneyin isterseniz. Sorun olacağını düşünmüyorum ancak yine de önce attığım linkten siz tekrar deneyin.
olmadı reis ya. bu ünlem veren sorun önemli birşeymi yoksa o kadarda önemli değilmi

Chipsete ait bilesenlerden bir tanesi. Aygita ait donanim kimligi gondersen direkt hangisi oldugunu anlayip surucuyu atardik da gondermemissin. Asagidaki linke girip "Sürücü-Yonga Seti (4)" kismindaki suruculerin hepsini yukle. Onlardan biridir zaten hallolur.

Chipsete ait bilesenlerden bir tanesi. Aygita ait donanim kimligi gondersen direkt hangisi oldugunu anlayip surucuyu atardik da gondermemissin. Asagidaki linke girip "sürücü-Yonga Seti (4)" kismindaki suruculerin hepsini yukle. Onlardan biridir zaten hallolur.

1688298957293.png

Buyur reis sen bana bulsan olur mu?

Chipsete ait bilesenlerden bir tanesi. Aygita ait donanim kimligi gondersen direkt hangisi oldugunu anlayip surucuyu atardik da gondermemissin. Asagidaki linke girip "sürücü-Yonga Seti (4)" kismindaki suruculerin hepsini yukle. Onlardan biridir zaten hallolur.

Bir de reis sorun şu listede işletim sistemi sadece Windows 11 var.
Bende de Windows 10 var.
O yüzden bulamadım.

Eki Görüntüle 1844254
Buyur reis sen bana bulsan olur mu?

Bir de reis sorun şu listede işletim sistemi sadece Windows 11 var.
Bende de Windows 10 var.
O yüzden bulamadım.
Hocam 11 yükle muhtemelen sorunsuz çalışacaktır. Genelde farklı sürücü sunmuyorlar iki versiyon arasında.

Çözüm
Hocam 11 yükle muhtemelen sorunsuz çalışacaktır. Genelde farklı sürücü sunmuyorlar iki versiyon arasında.

Aslında şu ana kadar bir sorun olmadı 10'da. Memnunum ama belirtiğim sorun var fakat bana engel olan bir şey yok. Eğer işte çözümü varsa halledeceğim ama yoksa sorun yok ileride sorun olursa o zaman geçeceğim.

Sağ ol reis, ben yine de deneyeyim dedim. 11 sürücülerini indirdim, oldu, düzeldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı