Lucestro Picopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #1 Asboard marka anakartıma uygun PCI Wireless adaptör önerebilir misiniz?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #2 USB almanız daha iyi olur. Eski kartlar için yeni sürücü bulmak çok zor. Hatta çoğu için yok. Yeni gelenler PCI Express olarak üretiliyor. Artı 0 Eksi
USB almanız daha iyi olur. Eski kartlar için yeni sürücü bulmak çok zor. Hatta çoğu için yok. Yeni gelenler PCI Express olarak üretiliyor.
KS KS Lucestro Picopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #3 Yener K. dedi: USB almanız daha iyi olur. Eski kartlar için yeni sürücü bulmak çok zor. Hatta çoğu için yok. Yeni gelenler PCI Express olarak üretiliyor. Genişletmek için tıkla... USB kullanıyorum, sürekli internet kopması nedeniyle adapter almaya karar verdim ama anakartımın slotuna uygun adapter bulamadım. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: USB almanız daha iyi olur. Eski kartlar için yeni sürücü bulmak çok zor. Hatta çoğu için yok. Yeni gelenler PCI Express olarak üretiliyor. Genişletmek için tıkla... USB kullanıyorum, sürekli internet kopması nedeniyle adapter almaya karar verdim ama anakartımın slotuna uygun adapter bulamadım.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #4 Lucestro dedi: USB kullanıyorum, sürekli internet kopması nedeniyle adapter almaya karar verdim ama anakartımın slotuna uygun adapter bulamadım. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam. Dediğim gibi yeni gelenler PCI Express olarak çıkıyor. Artı 0 Eksi
Lucestro dedi: USB kullanıyorum, sürekli internet kopması nedeniyle adapter almaya karar verdim ama anakartımın slotuna uygun adapter bulamadım. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam. Dediğim gibi yeni gelenler PCI Express olarak çıkıyor.