S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 7 Ekim 2022 #1 7K okuma yazma var, modelini bilmiyorum laptopun içinde, neden bu kadar yavaş? Hızlı başlat kapalı. PCI-e 4.0 bir de. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2022
7K okuma yazma var, modelini bilmiyorum laptopun içinde, neden bu kadar yavaş? Hızlı başlat kapalı. PCI-e 4.0 bir de.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.916 Çözümler 245 7 Ekim 2022 #2 Singua dedi: 7K okuma yazma var, modelini bilmiyorum laptopun içinde, neden bu kadar yavaş? Hızlı başlat kapalı. PCI-e 4.0 bir de. Genişletmek için tıkla... 30 saniyeyi nasıl tuttun? Program ile mi yoksa içinden mi saydın?
Singua dedi: 7K okuma yazma var, modelini bilmiyorum laptopun içinde, neden bu kadar yavaş? Hızlı başlat kapalı. PCI-e 4.0 bir de. Genişletmek için tıkla... 30 saniyeyi nasıl tuttun? Program ile mi yoksa içinden mi saydın?
friskybith Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 796 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri KASA: Lian Li O11 Vision İŞLEMCİ: Ryzen 7 7800X3D SSD: Kingston KC30001TB +SAMSUNG 980 PRO 1TB RAM: CORSAİR VENGEANCE 2*16 6000MHZ GÜÇ KAYNAĞI: MSI MPG A1000G EKRAN KARTI: ASUS ROG STRİX 4080 16GB SIVI SOGUTMA: ASUS ROG RYUJİN III ARGB ANAKART: ROG STRİX X670E-E GAMİNG MONİTÖR: ROG STRİX OLED XG27AQDMG MOUSE: ROG PUGİO 2 KLAVYE: ASUS ROG CLAYMORE II MOUSEPAD: STEELSERİES XL RGB Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #3 Singua dedi: 7K okuma yazma var, modelini bilmiyorum laptopun içinde, neden bu kadar yavaş? Hızlı başlat kapalı. PCI-e 4.0 bir de. Genişletmek için tıkla... Laptoptaki bir ssd de o kadar okuma yazma hic sanmıyorum.
Singua dedi: 7K okuma yazma var, modelini bilmiyorum laptopun içinde, neden bu kadar yavaş? Hızlı başlat kapalı. PCI-e 4.0 bir de. Genişletmek için tıkla... Laptoptaki bir ssd de o kadar okuma yazma hic sanmıyorum.
Furkaner3 Hectopat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #4 Normal değil.
HalimFB Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 1.135 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çiftci 7 Ekim 2022 #5 Hızlı başlat kapalı olduğu için.
O OFANSİF Decapat Katılım 21 Ağustos 2022 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #6 BIOS'tan Fastboot'u aç.
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 7 Ekim 2022 #7 OFANSİF dedi: BIOS'tan Fastboot'u aç. Genişletmek için tıkla... Laptopta var mı? ReloadingData dedi: 30 saniyeyi nasıl tuttun? Program ile mi yoksa içinden mi saydın? Genişletmek için tıkla... Tuşa bastığım andan itibaren Windows ekranı 30 SND'e geliyor. HalimFB dedi: Hızlı başlat kapalı olduğu için. Genişletmek için tıkla... Normal değil bence 7/6.5k okuma yazmaya. friskybith dedi: Laptoptaki bir SSD de o kadar okuma yazma hiç sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Uygulama öyle gösteriyor.
OFANSİF dedi: BIOS'tan Fastboot'u aç. Genişletmek için tıkla... Laptopta var mı? ReloadingData dedi: 30 saniyeyi nasıl tuttun? Program ile mi yoksa içinden mi saydın? Genişletmek için tıkla... Tuşa bastığım andan itibaren Windows ekranı 30 SND'e geliyor. HalimFB dedi: Hızlı başlat kapalı olduğu için. Genişletmek için tıkla... Normal değil bence 7/6.5k okuma yazmaya. friskybith dedi: Laptoptaki bir SSD de o kadar okuma yazma hiç sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Uygulama öyle gösteriyor.