Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 14 Kasım 2021 #11 Mansion dedi: Daha 2200MB/s M.2 SSD kullanan ben. Genişletmek için tıkla... Daha SSD'ye bile geçememiş olan Türk gençleri.
Mansion dedi: Daha 2200MB/s M.2 SSD kullanan ben. Genişletmek için tıkla... Daha SSD'ye bile geçememiş olan Türk gençleri.
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.760 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2021 #12 Bu kadar yüksek hızları görünce elimizdekine bakıp ne ara eskidin diyoruz. Aslında eskimedi ama
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2021 #13 Sürprizbozan: (: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sürprizbozan: (: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2021 #14 Mansion dedi: Daha 2200MB/s M.2 SSD kullanan ben. Genişletmek için tıkla... O sırada HDD kullananların sıfadül eşgal.
Mansion dedi: Daha 2200MB/s M.2 SSD kullanan ben. Genişletmek için tıkla... O sırada HDD kullananların sıfadül eşgal.
Livya Kilopat Katılım 9 Mart 2018 Mesajlar 811 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2021 #15 Soft Donanım dedi: PCI-e 5 yeni çıktı ama PCI-e 6 çıkmak üzere çalışmalar yapılıyor SSD'ler RAM'lere yetişecek bu gidişle. Genişletmek için tıkla... O biraz zor gibi. Daha çok zaman var.
Soft Donanım dedi: PCI-e 5 yeni çıktı ama PCI-e 6 çıkmak üzere çalışmalar yapılıyor SSD'ler RAM'lere yetişecek bu gidişle. Genişletmek için tıkla... O biraz zor gibi. Daha çok zaman var.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 14 Kasım 2021 #16 Fian Şampiyonu dedi: Daha SSD'ye bile geçememiş olan Türk gençleri. Genişletmek için tıkla... Geçsinler artık bir zahmet. NVMe fiyatları bile SSD ile eşitlendi bu gidişle üreticiler kaynakları SATA SSD'lerde boşa harcamamaya karar verirse DDR3 donanımlar gibi fiyatları artabilir. HDD'ler mekanik olduğu için maliyeti ucuz kalıyor.
Fian Şampiyonu dedi: Daha SSD'ye bile geçememiş olan Türk gençleri. Genişletmek için tıkla... Geçsinler artık bir zahmet. NVMe fiyatları bile SSD ile eşitlendi bu gidişle üreticiler kaynakları SATA SSD'lerde boşa harcamamaya karar verirse DDR3 donanımlar gibi fiyatları artabilir. HDD'ler mekanik olduğu için maliyeti ucuz kalıyor.
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2021 #17 Livya dedi: O biraz zor gibi. Daha çok zaman var. Genişletmek için tıkla... Hayır her şeyi hazır. Muhtemenlen 13. nesilde veya 14. nesilde gelecektir.
Livya dedi: O biraz zor gibi. Daha çok zaman var. Genişletmek için tıkla... Hayır her şeyi hazır. Muhtemenlen 13. nesilde veya 14. nesilde gelecektir.
plx22 Hectopat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 783 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #18 PCI 3.0 yeterli şu an.
Livya Kilopat Katılım 9 Mart 2018 Mesajlar 811 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #19 Soft Donanım dedi: Hayır her şeyi hazır. Muhtemenlen 13. nesilde veya 14. nesilde gelecektir. Genişletmek için tıkla... Ben SSD'ler RAM'lere yetişecek konusunda daha çok zaman var demek istedim.
Soft Donanım dedi: Hayır her şeyi hazır. Muhtemenlen 13. nesilde veya 14. nesilde gelecektir. Genişletmek için tıkla... Ben SSD'ler RAM'lere yetişecek konusunda daha çok zaman var demek istedim.