eren159 Centipat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 11 5 Nisan 2020 #1 Msıafterburnerdan baktığımda 8 GB RAM'in 5 GB'ını kullanıyordu bilgisayarım bilgisayarım ise 8 GB RAM bunun bir çözümü var mı?
Msıafterburnerdan baktığımda 8 GB RAM'in 5 GB'ını kullanıyordu bilgisayarım bilgisayarım ise 8 GB RAM bunun bir çözümü var mı?
Enes61 Femtopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #11 SinanSolmaz dedi: Msconfige gir dostum orada gelişmiş önyükleme var orada bellek üst sınırını ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bende o şekilde yaptım fakat olmadı. Önceden takılı 4gb vardı +8ekledım aynı mhz ve ddr3 olarak sistemde görünüyor fakat 3.4gb olarak kullanıyor ne yapmam gerekiyor buna? Artı 0 Eksi
SinanSolmaz dedi: Msconfige gir dostum orada gelişmiş önyükleme var orada bellek üst sınırını ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bende o şekilde yaptım fakat olmadı. Önceden takılı 4gb vardı +8ekledım aynı mhz ve ddr3 olarak sistemde görünüyor fakat 3.4gb olarak kullanıyor ne yapmam gerekiyor buna?
FanatikGalatasaraylı Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #12 MuhammedAIi dedi: MSConfig bende işe yarmıyor. 12 GB RAM var 8 GB kullanıyor denıyorum MSConfig'i yenıden başlatıp baktığımda MSConfig'de 0 gozukuyor. Genişletmek için tıkla... bende de öyle Artı 0 Eksi
MuhammedAIi dedi: MSConfig bende işe yarmıyor. 12 GB RAM var 8 GB kullanıyor denıyorum MSConfig'i yenıden başlatıp baktığımda MSConfig'de 0 gozukuyor. Genişletmek için tıkla... bende de öyle