Eirene07 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #1 Patriot 8GB 3200MHz Viper Steel DDR4 CL-16 PC RAM - Pckolik buradan RAM almayı düşünüyorum. Dual channel yapacağım ve bu siteyi ilk kez duydum, en ucuz satan sitede bu, sizce güvenilir mi? Alan falan varsa cevap verirse sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2022
Patriot 8GB 3200MHz Viper Steel DDR4 CL-16 PC RAM - Pckolik buradan RAM almayı düşünüyorum. Dual channel yapacağım ve bu siteyi ilk kez duydum, en ucuz satan sitede bu, sizce güvenilir mi? Alan falan varsa cevap verirse sevinirim.
Emre3322 Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 983 Çözümler 5 5 Kasım 2022 #2 Güvenilir, monitör almıştım.
P polokral3846 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 3.746 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #3 Güvenilir hocam. Rahatlıkla alabilirsiniz.
zygomatic Hectopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 77 Çözümler 1 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 5 Kasım 2022 #4 Daha önce işlemci siparişi vermiştim. Telefonlarına bakıyorlar ve ilgililer sorunsuz alışveriş gerçekleştirmiştim. Güvenilir
Daha önce işlemci siparişi vermiştim. Telefonlarına bakıyorlar ve ilgililer sorunsuz alışveriş gerçekleştirmiştim. Güvenilir
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 5 Kasım 2022 #5 Eirene07 dedi: Patriot 8GB 3200MHz Viper Steel DDR4 CL-16 PC RAM - Pckolik buradan RAM almayı düşünüyorum. Dual channel yapacağım ve bu siteyi ilk kez duydum, en ucuz satan sitede bu, sizce güvenilir mi? Alan falan varsa cevap verirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Güvenilir de neden bu RAM'i almak istiyorsun? Daha ucuza aynı kalite ya da daha iyisi bulunabilir.
Eirene07 dedi: Patriot 8GB 3200MHz Viper Steel DDR4 CL-16 PC RAM - Pckolik buradan RAM almayı düşünüyorum. Dual channel yapacağım ve bu siteyi ilk kez duydum, en ucuz satan sitede bu, sizce güvenilir mi? Alan falan varsa cevap verirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Güvenilir de neden bu RAM'i almak istiyorsun? Daha ucuza aynı kalite ya da daha iyisi bulunabilir.
Jon Sino Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.647 Çözümler 9 5 Kasım 2022 #6 Amanita dedi: Güvenilir de neden bu RAM'i almak istiyorsun? Daha ucuza aynı kalite ya da daha iyisi bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Elinde aynısından vardır sorun olmasın diye aynı modeli alıyor olabilir.
Amanita dedi: Güvenilir de neden bu RAM'i almak istiyorsun? Daha ucuza aynı kalite ya da daha iyisi bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Elinde aynısından vardır sorun olmasın diye aynı modeli alıyor olabilir.
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 5 Kasım 2022 #7 Güvenilir fakat garanti konusunda ve müşteri hizmetleri konusunda iyi olduklarını söyleyemeyeceğim, paketleme başarılı ama.
Güvenilir fakat garanti konusunda ve müşteri hizmetleri konusunda iyi olduklarını söyleyemeyeceğim, paketleme başarılı ama.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.652 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #8 Güvenilir, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 5 Kasım 2022 #9 LG monitör almıştım hiç bir sorun çıkmadı, güvenilir.
Eirene07 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #10 Teşekkürler cevap verdiğiniz için. Amanita dedi: Güvenilir de neden bu RAM'i almak istiyorsun? Daha ucuza aynı kalite ya da daha iyisi bulunabilir. Genişletmek için tıkla... aynısından olduğu için herhangi bir sorun çıkmasın diye alıyorum yoksa bende biliyorum daha uygun ramlerin olduğunu yine de teşekkürler.
Teşekkürler cevap verdiğiniz için. Amanita dedi: Güvenilir de neden bu RAM'i almak istiyorsun? Daha ucuza aynı kalite ya da daha iyisi bulunabilir. Genişletmek için tıkla... aynısından olduğu için herhangi bir sorun çıkmasın diye alıyorum yoksa bende biliyorum daha uygun ramlerin olduğunu yine de teşekkürler.