xLethergard Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 89 1 Mart 2023 #1 Merhaba ben 3 gün önce PCkolik.com'dan bu bilgisayarı satın aldım; Mert Bayantemur – PCK1 Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 3050 – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri. Hala daha kargoya verilmedi ve korkmaya başladım, site güvenilir mi?
Merhaba ben 3 gün önce PCkolik.com'dan bu bilgisayarı satın aldım; Mert Bayantemur – PCK1 Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 3050 – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri. Hala daha kargoya verilmedi ve korkmaya başladım, site güvenilir mi?
4 462488 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 12 Çözümler 95 1 Mart 2023 #2 Kendileriyle alışverişim oldu, kargolamanın geç olduğunu ilk defa sizden duyuyorum ama güvenilir. Hazır sistemlerde kargolama geç olur, bu birçok tedarikçi için geçerli. Çünkü montajı var, testi var. Var da var.
Kendileriyle alışverişim oldu, kargolamanın geç olduğunu ilk defa sizden duyuyorum ama güvenilir. Hazır sistemlerde kargolama geç olur, bu birçok tedarikçi için geçerli. Çünkü montajı var, testi var. Var da var.
C Chitose Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 1 Mart 2023 #3 Kayıtlı Site Sorgulama Ebis üzerinde kaydı var güvenilir.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.385 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 1 Mart 2023 #4 1 haftayı geçerse endişelenseniz daha mantıklı. Hazır sistemlerde gecikme olabiliyor. Site güvenilir. Birçok tanıdığım alışveriş yaptı. Ben de İstanbul Florya'daki mağazalarına gidip alışveriş yapmıştım.
1 haftayı geçerse endişelenseniz daha mantıklı. Hazır sistemlerde gecikme olabiliyor. Site güvenilir. Birçok tanıdığım alışveriş yaptı. Ben de İstanbul Florya'daki mağazalarına gidip alışveriş yapmıştım.