W woflas Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #1 Öncelikle merhaba. Bilgisayarım eski olduğu için yeni bilgisayar almaya karar verdim ve PcKolik de bu bilgisayarı buldum fakat bana ucuz geliyor sizce sorun yaşar mıyım ve bu sistem alınır mı? Geras Oyun Bilgisayarı – GeForce GTX 1660 – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
Öncelikle merhaba. Bilgisayarım eski olduğu için yeni bilgisayar almaya karar verdim ve PcKolik de bu bilgisayarı buldum fakat bana ucuz geliyor sizce sorun yaşar mıyım ve bu sistem alınır mı? Geras Oyun Bilgisayarı – GeForce GTX 1660 – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
Reavenn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 3.280 Çözümler 6 Yer İzmit 18 Temmuz 2023 #2 Bunun yerine ikinci elden sistem toplamak daha mantıklı hocam.
W woflas Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #3 Reavenn dedi: Bunun yerine ikinci elden sistem toplamak daha mantıklı hocam. Genişletmek için tıkla... neden?
Reavenn dedi: Bunun yerine ikinci elden sistem toplamak daha mantıklı hocam. Genişletmek için tıkla... neden?