PcKolik güvenilir mi?

brqqq

Centipat
Daha fazla  
PcKolik sitesinden hazır sistem alacaktım ve güvenilirliğinden emin değildim, ufak bir araştırdım Şikayetvar da coğu kişi hizmetten ve geri dönüşten memnun değil ayrıca kusurlu parçalar koyduklarını söylüyorlar, sizce alınır mı?

PcKolik sitesinden hazır sistem alacaktım ve güvenilirliğinden emin değildim, ufak bir araştırdım Şikayetvar da coğu kişi hizmetten ve geri dönüşten memnun değil ayrıca kusurlu parçalar koyduklarını söylüyorlar, sizce alınır mı?
Sorun yaşama ihtimaliniz herhangi bir sitede olduğu kadar.

Her sitede sorun yaşayabilirsiniz ( insani hatalar , yanlış parça gönderimi , hasarlı parça gönderimi vb. bunun için alıcağın ürün eve gelince video çekere kutu açılımı yap hasarlı ürün gelince kanıtın olur , diğer türlü her site alınan eşyayı senin kırdığını düşünür ve yenisini yollamaz )( bu dediğim şeyin olma ihtimali çok düşük unutma), ama onun dışında güvenilir , dolandırıcılık falan yapmazlar merak etme.

Pckolik sitesini hiç duymamıştım pek emin değildim. O yüzden araştırma ihtiyacında bulundum. Forumlarda güvenilir demişler ama sikayetvar da olumsuz cevaplar vermişler. Kararsız kaldım ve bende foruma yazıyım diye düşündüm cevaplarınız için eyw

Technopat Haberler

Geri
Yukarı