PcKolik güvenilir midir?

katsumoto0135

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, PcKolik'ten alışveriş yapmayı düşünüyorum fakat ilk defa duydum. ModArt v9.5 diye bir hazır sistemleri var ve piyasaya göre bayağı uygun. Tabii aklıma hemen şu sorular geldi. Güvenilir mi? Doğru ürünleri gönderiyorlar mı? Kargoda gecikme yaşanıyor mu? Parçaları demonte söylemek daha mı mantıklı gibi. Siteyi bilen birileri aydınlatırsa süper olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siteyi bilmiyorum ama mağazasına gittim. Gayet güvenilir bir his bıraktılar. Çok ilgili ve boş konuşmuyorlardı. Tabii internet alışverişi farklı olabilir deneyimli birinden dinlemek lazım.

Merhaba, PcKolik'ten alışveriş yapmayı düşünüyorum fakat ilk defa duydum. ModArt v9.5 diye bir hazır sistemleri var ve piyasaya göre bayağı uygun. Tabii aklıma hemen şu sorular geldi. Güvenilir mi? Doğru ürünleri gönderiyorlar mı? Kargoda gecikme yaşanıyor mu? Parçaları demonte söylemek daha mı mantıklı gibi. Siteyi bilen birileri aydınlatırsa süper olur.
Güvenilir bir website, HS80 kulaklık almıştım indirimden.

Ram siparişi verdim ve ertesi gün hazır sistem almaya karar verdiğimden dolayı sipariş iptalini istedim. Sitelerindeki canlı destek bölümüne yazdım cevap yok, müşteri temsilcisine bağlanayım dedim 45dk telefonda bekledim açan yok, whatsapp üzerinden yazdım oradan da cevap yok. Bana soracak olursan düşünme bile derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı