Merhaba PcKolik'ten anakart aldım pinleri yamuk geldi, geri gönderdim bana 28 şubat'ta ürün size tekrar gönderilecek diye mail göndermişler. Ürün gelmedi hala, zaten istemiyorum da WhatsApp'tan yazıyorum sürekli yetkililer ile konuştum diyor bana. Ne yapmaliyim?
Merhaba PcKolik'ten anakart aldım pinleri yamuk geldi, geri gönderdim bana 28 Şubat'ta ürün size tekrar gönderilecek diye mail göndermişler. Ürün gelmedi hala, zaten istemiyorum da WhatsApp'tan yazıyorum sürekli yetkililer ile konuştum diyor bana. Ne yapmaliyim?
Kendileri asla urunlerinin arkasında durmayan rezil bir firma. Bana da bozuk ekran karti yollayip iade kabul etmediler. Ustune 3080'in muadili olarak 4060 gondermek istediler. Aylarca ugrastim para iademi almak icin. Dava et bir daha asla alisveris yapma. Dolandirici denebilecek bir firma.
Kendileri asla urunlerinin arkasında durmayan rezil bir firma. Bana da bozuk ekran karti yollayip iade kabul etmediler. Ustune 3080'in muadili olarak 4060 gondermek istediler. Aylarca ugrastim para iademi almak icin. Dava et bir daha asla alisveris yapma. Dolandirici denebilecek bir firma.
2 gündür zorluyorum şikayet edeceğim falan dedim kaç kere bugün de konuştum para iadesi bankaya yapılmazsa dava edeceğim diye iade etmişler parayı ama ne kadar doğru acaba Papara ile de konuşacağım şimdi.
Hatta bunun sacmalik oldugunu soyleyince musteri temsilcisi triplenip yuzume kapatti. Coluk cocuk akliyla parasi olan firma acinca boyle oluyor.
Can Sungur gibi adamlar yuzunden pohpohlaniyorlar. Para herkesi kolesi yapti resmen. Ona guvenip almistim ben de. Reklamını yapmıştı. 2 yil biriktirdigim para eridi gitti. Ustunden 2 sene gecti daha yeni gecen ay islemcimi alabildim tekrar.
Büyük firmalardan satın almakta fayda var. Daha önce Amazon'dan bir anakart satın aldım, anakartın M2 SSD'yi koruma plakası çatlak geldi. Direkt iade talebinde bulundum, adamlar kapımdan geldi aldı.
İkiletmeden paramı iade ettiler.
Hatta bunun sacmalik oldugunu soyleyince musteri temsilcisi triplenip yuzume kapatti. Coluk cocuk akliyla parasi olan firma acinca boyle oluyor.
Can Sungur gibi adamlar yuzunden pohpohlaniyorlar. Para herkesi kolesi yapti resmen. Ona guvenip almistim ben de. Reklamını yapmıştı. 2 yil biriktirdigim para eridi gitti. Ustunden 2 sene gecti daha yeni gecen ay islemcimi alabildim tekrar.
2 gündür zorluyorum şikayet edeceğim falan dedim kaç kere bugün de konuştum para iadesi bankaya yapılmazsa dava edeceğim diye iade etmişler parayı ama ne kadar doğru acaba Papara ile de konuşacağım şimdi.
Hatta bunun sacmalik oldugunu soyleyince musteri temsilcisi triplenip Yuzu'me kapatti. Coluk çocuk akliyla parasi olan firma acinca boyle oluyor.
Can Sungur gibi adamlar yuzunden pohpohlaniyorlar. Para herkesi kolesi yapti resmen. Ona guvenip almistim ben de. Reklamını yapmıştı. 2 yil biriktirdigim para eridi gitti. Ustunden 2 sene gecti daha yeni gecen ay işlemcimi alabildim tekrar.