Thonrik Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 233 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #1 PcKolik'den alınan monitör kaç güne kargoya verilir? Alan varsa deneyimini paylaşabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2023
m3sih Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #2 Thonrik dedi: PcKolik'den alınan monitör kaç güne kargoya verilir? Alan varsa deneyimini paylaşabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bende monitör sipariş verdim. Mesajının üzerinden bayağı bir süre geçmiş. Deneyimlerini paylaşabilir misin acaba?
Thonrik dedi: PcKolik'den alınan monitör kaç güne kargoya verilir? Alan varsa deneyimini paylaşabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bende monitör sipariş verdim. Mesajının üzerinden bayağı bir süre geçmiş. Deneyimlerini paylaşabilir misin acaba?
Thonrik Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 233 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #3 m3sih dedi: Bende monitör sipariş verdim. Mesajının üzerinden bayağı bir süre geçmiş. Deneyimlerini paylaşabilir misin acaba? Genişletmek için tıkla... Gelmesi çok uzun sürmedi ve geldiğinde gayet sağlıydı.
m3sih dedi: Bende monitör sipariş verdim. Mesajının üzerinden bayağı bir süre geçmiş. Deneyimlerini paylaşabilir misin acaba? Genişletmek için tıkla... Gelmesi çok uzun sürmedi ve geldiğinde gayet sağlıydı.