A Apo_33 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #11 Xena-Ghost V3 Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 4060TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com
Xena-Ghost V3 Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 4060TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com
H Hilmi_Kadir Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 461 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #12 Cursor dedi: Eki Görüntüle 1961848 Nasil bu kadar uygun pek anlamıyorum ancak bir şeyi kısılmıştır diye düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim ona göre özelliştireceğim. Genişletmek için tıkla... Dün 15500 TL idi PC hocası toplamıştı bu onun yanında daha zayıf.
Cursor dedi: Eki Görüntüle 1961848 Nasil bu kadar uygun pek anlamıyorum ancak bir şeyi kısılmıştır diye düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim ona göre özelliştireceğim. Genişletmek için tıkla... Dün 15500 TL idi PC hocası toplamıştı bu onun yanında daha zayıf.
RüzgarReking Centipat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #13 Cursor dedi: Eki Görüntüle 1961848 Nasil bu kadar uygun pek anlamıyorum ancak bir şeyi kısılmıştır diye düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim ona göre özelliştireceğim. Genişletmek için tıkla... RTX 4060 serisi normal fiyatla çok satılmadığı için elde kalan kartları cart curt kampanyası ile veriyorlar ayrıca indirim var ama alınır mı? Bilmem. Apo_33 dedi: Xena-Ghost V3 Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 4060TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Genişletmek için tıkla... İşlemciyi R5 5600 yap onun dışında fena değil gibi anakart da kaliteli (en azından b serisi)
Cursor dedi: Eki Görüntüle 1961848 Nasil bu kadar uygun pek anlamıyorum ancak bir şeyi kısılmıştır diye düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim ona göre özelliştireceğim. Genişletmek için tıkla... RTX 4060 serisi normal fiyatla çok satılmadığı için elde kalan kartları cart curt kampanyası ile veriyorlar ayrıca indirim var ama alınır mı? Bilmem. Apo_33 dedi: Xena-Ghost V3 Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 4060TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Genişletmek için tıkla... İşlemciyi R5 5600 yap onun dışında fena değil gibi anakart da kaliteli (en azından b serisi)
DeadPool6521 Femtopat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #14 Cursor dedi: Eki Görüntüle 1961848 Nasil bu kadar uygun pek anlamıyorum ancak bir şeyi kısılmıştır diye düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim ona göre özelliştireceğim. Genişletmek için tıkla... Bro bunların dediğine bakma sadece işlemci çöp anakartta sorun yok ama islemciyi ryzen 5 5600 yapman lazım
Cursor dedi: Eki Görüntüle 1961848 Nasil bu kadar uygun pek anlamıyorum ancak bir şeyi kısılmıştır diye düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim ona göre özelliştireceğim. Genişletmek için tıkla... Bro bunların dediğine bakma sadece işlemci çöp anakartta sorun yok ama islemciyi ryzen 5 5600 yapman lazım