Yorum yapan herkese teşekkür ederim. Direkt Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurumu yaptım, artık bu saatten sonra hukuki yollarla hakkımı arayacağım. Bu konuyu foruma açma sebebim tamamen sizlerin de aynı durumu yaşamamanız. Ben yandım, siz yanmayın.
Evet, sitede zaman zaman güzel kampanyalar oluyor, fiyatlar cazip ama eğer aldığınız ürün sorunsuz gelirse şanslısınız. Ancak bir problem çıkarsa, firmayla uğraşmak gerçekten çok yorucu bir süreç. Bu yüzden alışveriş yaparken iki kez düşünmenizde fayda var.
Arkadaşlar, yaşadığım sorunu buraya yazdıktan sonra THH, Şikayetvar ve CİMER’e şikayetlerimi yaptım. Sonrasında firmaya (Pckolik) tekrar bir mail attım. Üründeki hasarın ne onlardan ne de kargo firmasından kaynaklanmadığını, büyük ihtimalle üretici firmanın fabrikasından bu şekilde paketlenmiş olabileceğini belirttim. Ayrıca gerekli mercilere şikayette bulunduğumu da açıkça söyledim.
Bunun üzerine bana, anlaşmalı oldukları kargo firması üzerinden bir takip numarası verip, yetkili birimlerindeki arkadaşların ürünü inceleyeceğini söylediler. Gün içinde de son dakikalarda ürünü kargoya verdim, muhtemelen yarın ellerinde olur. Bir gelişme olursa tekrar buraya yazarım. Bakalım hatalarını telafi edecekler mi, göreceğiz.
Arkadaşlar, yeni gönderdikleri kasa bu sefer sağlam çıktı. En azından önceki hatalarını telafi ettiler diyebilirim. Bu süreçte THH, CİMER ve Şikayetvar’a başvuruda bulundum, ayrıca durumu detaylıca forumlara da yazmıştım.
Şunu söylemek istiyorum: Eğer siz de benzer bir sorun yaşarsanız "bana böyle geldi artık yapacak bir şey yok" ya da "uğraşamam" demeyin. Hakkınızı aradığınızda, biraz sabırla da olsa sonunda olumlu bir dönüş alabiliyorsunuz.