yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #21 yer fıstığı dedi: Hala Kargo için hazırlanıyor ne yapmam lazım sizce?? Genişletmek için tıkla... Neden aldığın firmayı arayıp sormaya çekiniyorsun? Arayıp basit bir soru soracaksın ve cevabını alacaksın. Buradan alacağın cevaplar sadece varsayım.
yer fıstığı dedi: Hala Kargo için hazırlanıyor ne yapmam lazım sizce?? Genişletmek için tıkla... Neden aldığın firmayı arayıp sormaya çekiniyorsun? Arayıp basit bir soru soracaksın ve cevabını alacaksın. Buradan alacağın cevaplar sadece varsayım.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.739 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #22 yer fıstığı dedi: Peki bilgisayar geldiğinde Windows'u kendim mi kuracağım? Alırken Windows seçmedim. Genişletmek için tıkla... Eğer seçmediysen Windows kurulu gelmez. Kendin kurmalısın. Windows USB'si hazırla.
yer fıstığı dedi: Peki bilgisayar geldiğinde Windows'u kendim mi kuracağım? Alırken Windows seçmedim. Genişletmek için tıkla... Eğer seçmediysen Windows kurulu gelmez. Kendin kurmalısın. Windows USB'si hazırla.
yer fıstığı Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.538 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri GAINWARD GEFORCE RTX 3060TI AMD Ryzen 5 5600 GIGABYTE A520M-H GSKILL 8GB RIPJAWS V SIYAH DDR4-3600MHZ 2X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mart 2023 #23 Dün kargoya verilmiş bugün yarın gelecekmiş teşekkürler.
draftleet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.465 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #24 yer fıstığı dedi: Dün kargoya verilmiş bugün yarın gelecekmiş teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayırlı uğurlu olsun umarım mutlu mesut kullanmak nasip olur.
yer fıstığı dedi: Dün kargoya verilmiş bugün yarın gelecekmiş teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayırlı uğurlu olsun umarım mutlu mesut kullanmak nasip olur.
yer fıstığı Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.538 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri GAINWARD GEFORCE RTX 3060TI AMD Ryzen 5 5600 GIGABYTE A520M-H GSKILL 8GB RIPJAWS V SIYAH DDR4-3600MHZ 2X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mart 2023 #25 draftleet dedi: Hayırlı uğurlu olsun umarım mutlu mesut kullanmak nasip olur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim geldi 1 saat önce babamin gelmesini bekliyorum ekran kartini takmasi icin
draftleet dedi: Hayırlı uğurlu olsun umarım mutlu mesut kullanmak nasip olur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim geldi 1 saat önce babamin gelmesini bekliyorum ekran kartini takmasi icin