PC'nin açma kapama tuşu kırmızı yanıyor

fourleafclover

Centipat
PC'yi temizledim ve toparlayıp açacaktım. Fakat bir sorun vardı. PC açma kapama düşmesinden değil de PC yeniden başlatma düğmesiyle açılıyor ve normalde açılması gereken tuş işe yaramıyor ve kırmızı yanıyor. Arkadaşlar bu ne anlama geliyor bilen var ise cevaplasın.

Dosya Ekleri

• IMG_4234.jpeg
    IMG_4234.jpeg
    170,9 KB · Görüntüleme: 48
PC'yi temizledim ve toparlayıp açacaktım. Fakat bir sorun vardı. PC açma kapama düşmesinden değil de PC yeniden başlatma düğmesiyle açılıyor ve normalde açılması gereken tuş işe yaramıyor ve kırmızı yanıyor. Arkadaşlar bu ne anlama geliyor bilen var ise cevaplasın.
HDD veya diğer diskten kaynaklanıyor olabilir.

Power switch tuşunu power LED kısmına takmış olabilir misin?

Ne yapmam gerekiyor hocam.
Hocam yapmanız için bir şey yok. Yanıp sönmesi diskinizin durumunu gösterir. Yani sürekli yanıp sönüyorsa normal çalıştığı ve okuduğu anlama gelir.

Düzenleme: Sürekli yanıyorsa, yani yanıp sönmüyorsa bir diskten kaynaklanan bir sıkıntı olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı