PC'nin birden kilitlenmesi

thesunset

Hectopat
Yer
unknown
Aniden kitleniyor bilgisayar, daha önceleri mavi ekran sıkıntım vs vardı, en son Driver Verifier calıştırdım bir zaman sonra bir mavi ekran hatası aldım ve, WinDbg programı ile !Analyz ettim, ve o zaman hata veren bir kaynak bulmuştum, şimdi hatırlayınca tekrar baktım ve doküman şöyle, son mavi ekran dosyasının;

Önemli olduğunu düşündüğüm satırları kırmızıya boyadım.

Buradaki asıl sıkıntı gerçekten de "amdkmdag" isimli yazılım mı, yoksa tamamen yanlış bir yolda mıyım?
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Öyle duruyor hocam. Sistem bileşenleri nedir?

Şimdi o zaman araştırmışım ve beni bu araştırma, şuradaki konuya götürmüştü. Onu da yapmıştım. Demek ki bu çözüm olmamış bunun için.

Bilgisayar genelde ne yaparken gidiyor? AMD ekran kartı sürücüleri son zamanlarda çok sorun çıkartıyor diye biliyorum. DDU ile driverı kökünden silip NVIDIA'da olan Studio driverlerına karşılık gelen AMD driverlarını yükleyin, kesin bir çözüm değil ama daha stabil oluyor genelde. Denemekte fayda var.

Çok belirli bir şeyler yaparken meydana geldiğini söyleyemem, ya Chrome'da oluyorum ya da dosya gezginin de, belli değil olduğu konum. Şuan kontrol ettim ekran kartının güncellemesi mevcutmuş, NVIDIA Studio driverlarını nasıl nereden seçip temin edeceğim, bu normal de yapılan bir şey mi?

Geç cevap verdim fakat bu zamana kadar bulmuşsunuzdur diye düşünüyorum. Bulmadı iseniz NVIDIA'nın sitesinde veya GeForce Experience üzerinden driverlar kısmında bulabilirsiniz.

Başıma aynısı geldi %70 RAM'lardan oluyor çift slot deniyorsanız tek slot takıp tek tek deneyin derim.

Bilgisayarım uzun zamandır sıkıntı vermiyor, sanırım sorunları çözülmüş. Şuan ara ara yaptığı tek şey, ekranın ışığının aniden gitmesi, monitörü aç kapa yapıyorum onda da, sorun ekran kartında mı monitörde mi anlayamadım henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…