X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #11 The Towande dedi: Cevapladığınız hatalı yazımı baz alarak söyledim zaten bu agresiflik niye? Genişletmek için tıkla... O zaman bir hata yapmamış gibi davranmayın. Ayrıca agresif değilim.
The Towande dedi: Cevapladığınız hatalı yazımı baz alarak söyledim zaten bu agresiflik niye? Genişletmek için tıkla... O zaman bir hata yapmamış gibi davranmayın. Ayrıca agresif değilim.
The Towande Kilopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #12 Xallt dedi: O zaman bir hata yapmamış gibi davranmayın. Ayrıca agresif değilim. Genişletmek için tıkla... "Edit: Yanlış anlamışım." Sizin için bir şey anlam ifade etmiyorsa sizin de anlayabileceğiniz bir alternatif bir cümle rica edebilir miyim?
Xallt dedi: O zaman bir hata yapmamış gibi davranmayın. Ayrıca agresif değilim. Genişletmek için tıkla... "Edit: Yanlış anlamışım." Sizin için bir şey anlam ifade etmiyorsa sizin de anlayabileceğiniz bir alternatif bir cümle rica edebilir miyim?
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #13 The Towande dedi: "Edit: Yanlış anlamışım." Sizin için bir şey anlam ifade etmiyorsa sizin de anlayabileceğiniz bir alternatif bir cümle rica edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sonraki mesajınızıdan bahsediyorum . The Towande dedi: Sizde yazdığımı lütfen. Genişletmek için tıkla...
The Towande dedi: "Edit: Yanlış anlamışım." Sizin için bir şey anlam ifade etmiyorsa sizin de anlayabileceğiniz bir alternatif bir cümle rica edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sonraki mesajınızıdan bahsediyorum . The Towande dedi: Sizde yazdığımı lütfen. Genişletmek için tıkla...