PC'nin Kendi Kendine Ağdan Atma Sorunu

berkebig

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize merhaba, öncelikle bu hatayı son 2 haftadır aldığımı bildirmek istiyorum, cidden sıkıntı olmaya başladı son zamanlarda. Şunu yazarken bile bilgisayar 10 defa kendi kendine evde bağlandığımda ağı siliyor ancak WiFi'yi kapayıp açtığım zaman geliyor. Sürekli tekrarlıyor. Nedenini bulamadım, lütfen yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önemli bir veriniz yoksa temiz kurulum yapmanızı tavsiye ediyorum. Uğraşmaya değmez. Fakat sorun yazılımsalsa uğraşmaya değmez. Eğer donanımsal ise temiz kurulum boşuna atılmış olur.

Arkadaşlar hepinize merhaba, öncelikle bu hatayı son 2 haftadır aldığımı bildirmek istiyorum, cidden sıkıntı olmaya başladı son zamanlarda. Şunu yazarken bile bilgisayar 10 defa kendi kendine evde bağlandığımda ağı siliyor ancak WiFi'yi kapayıp açtığım zaman geliyor. Sürekli tekrarlıyor. Nedenini bulamadım, lütfen yardımcı olur musunuz?
Ağ kartınız bozuk olabilir yada sürücülerde bir problem olabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı