DemirS Kilopat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2018 #1 Selamlar. Rainbow Six Siege'de AFK kalarak para kasma yöntemi buldum ve PC'yi açık tutuyorum. Maksimum kaç gün açık bırakmalıyım? Not: PC zorlanmasın diye, ayarlar olabildiğince düşükte ve FPS 30'da limitlenmiş durumda.
Selamlar. Rainbow Six Siege'de AFK kalarak para kasma yöntemi buldum ve PC'yi açık tutuyorum. Maksimum kaç gün açık bırakmalıyım? Not: PC zorlanmasın diye, ayarlar olabildiğince düşükte ve FPS 30'da limitlenmiş durumda.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.505 Makaleler 35 Çözümler 78 19 Temmuz 2018 #2 Soğutma sisteminde bir sıkıntı yok ise hiçbir sorun olmaz, elektrik faturan kabarık gelir. Artı 0 Eksi
F farma3 Decapat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 21 Makaleler 1 Çözümler 1 19 Temmuz 2018 #3 Sistemin soğutması iyiyse 1 milyar yıl da açık bıraksan bir şey olmaz bir de güç seçeneklerinden güç tasarrufu moduna alırsan daha iyi olur. Artı 0 Eksi
Sistemin soğutması iyiyse 1 milyar yıl da açık bıraksan bir şey olmaz bir de güç seçeneklerinden güç tasarrufu moduna alırsan daha iyi olur.
Mrnobody34 Hectopat Katılım 23 Mart 2017 Mesajlar 30 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2018 #4 Bilgisayarın açık kalması bir problem teşkil etmez. Bir tanıdığım bilgisayarını açık unutup tatile gitmişti ve geldiğinde bilgisayarı hala çalışıyordu. Sana yansıması elektrik faturası olarak gelecektir. Artı 0 Eksi
Bilgisayarın açık kalması bir problem teşkil etmez. Bir tanıdığım bilgisayarını açık unutup tatile gitmişti ve geldiğinde bilgisayarı hala çalışıyordu. Sana yansıması elektrik faturası olarak gelecektir.
Octagon Hectopat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 664 19 Temmuz 2018 #5 DemirS dedi: Selamlar. Rainbow Six Siege'de AFK kalarak para kasma yöntemi buldum ve PC'yi açık tutuyorum. Maksimum kaç gün açık bırakmalıyım? Not: PC zorlanmasın diye, ayarlar olabildiğince düşükte ve FPS 30'da limitlenmiş durumda. Genişletmek için tıkla... Taktiği merak ettim de anlatabilir misin ? Artı 0 Eksi
DemirS dedi: Selamlar. Rainbow Six Siege'de AFK kalarak para kasma yöntemi buldum ve PC'yi açık tutuyorum. Maksimum kaç gün açık bırakmalıyım? Not: PC zorlanmasın diye, ayarlar olabildiğince düşükte ve FPS 30'da limitlenmiş durumda. Genişletmek için tıkla... Taktiği merak ettim de anlatabilir misin ?
Kalanlı Bölme Kilopat Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 1.368 Çözümler 4 Yer Anamur/Mersin 19 Temmuz 2018 #6 Isınma sorunu olmazsa sıkıntı olmaz. Soğutucu iyi olmasa bile tam yükte çalışmadığı sürece sorun olmaz yani. Artı 0 Eksi
Isınma sorunu olmazsa sıkıntı olmaz. Soğutucu iyi olmasa bile tam yükte çalışmadığı sürece sorun olmaz yani.
Enes Kaan_ Kilopat Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2018 #7 Yukarıda ki yorumlara katılıyorum. Hatta bazı bilgisayar mühendisleri bilgisayarın kapatılması ömrünü kısaltıyor görüşünü savunuyordu. Artı 0 Eksi
Yukarıda ki yorumlara katılıyorum. Hatta bazı bilgisayar mühendisleri bilgisayarın kapatılması ömrünü kısaltıyor görüşünü savunuyordu.
KS KS DemirS Kilopat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2018 #8 Octagon dedi: Taktiği merak ettim de anlatabilir misin ? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Octagon dedi: Taktiği merak ettim de anlatabilir misin ? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et