apata Femtopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #462 Bana will you maryy me dedi,reddemedim.
goatcan Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 678 17 Ekim 2022 #463 Pinkman dedi: PC'niz kız mı? Erkek mi? Metin beLGesi açın. Aşağıdaki komutu kopyalayın ve metin belgesine yapıştırın. Kod:Panoya kopyala CreateObject("SAPI.SpVoice" ).Speak"I love you." Farklı kaydet deyip konus_bakalim. VBS olarak kaydedin. Daha sonra kaydettiğiniz dosyayı açın. Çıkan ses kız mı? Erkek mi? Genişletmek için tıkla... Erkek, ama suphelerim var. (!) apata dedi: Bana will you maryy me dedi, reddemedim. Genişletmek için tıkla... She said yes. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ekim 2022
Pinkman dedi: PC'niz kız mı? Erkek mi? Metin beLGesi açın. Aşağıdaki komutu kopyalayın ve metin belgesine yapıştırın. Kod:Panoya kopyala CreateObject("SAPI.SpVoice" ).Speak"I love you." Farklı kaydet deyip konus_bakalim. VBS olarak kaydedin. Daha sonra kaydettiğiniz dosyayı açın. Çıkan ses kız mı? Erkek mi? Genişletmek için tıkla... Erkek, ama suphelerim var. (!) apata dedi: Bana will you maryy me dedi, reddemedim. Genişletmek için tıkla... She said yes.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.654 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #464 Önceden laptoptum kız çıkmıştı. Kız dizini kırır dibimde oturur dedim masaüstüne çevirdim.
M MushapMede59 Centipat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #465 Pinkman dedi: PC'niz kız mı? Erkek mi? Metin Belgesi açın. Aşağıdaki komutu kopyalayın ve Metin belgesine yapıştırın. Kod:Panoya kopyala CreateObject("SAPI.SpVoice" ).Speak"I love you." Farklı kaydet deyip konus_bakalim.vbs olarak kaydedin. Daha sonra kaydettiğiniz dosyayı açın. çıkan Ses Kız mı ? Erkek mi? Genişletmek için tıkla... g@y .
Pinkman dedi: PC'niz kız mı? Erkek mi? Metin Belgesi açın. Aşağıdaki komutu kopyalayın ve Metin belgesine yapıştırın. Kod:Panoya kopyala CreateObject("SAPI.SpVoice" ).Speak"I love you." Farklı kaydet deyip konus_bakalim.vbs olarak kaydedin. Daha sonra kaydettiğiniz dosyayı açın. çıkan Ses Kız mı ? Erkek mi? Genişletmek için tıkla... g@y .
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.701 Makaleler 1 Çözümler 18 17 Ekim 2022 #466 Kız çıktı.
Scream_00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.128 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #468 Kız çıktı.
MiniRayss02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 3.502 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci + Editör 27 Ekim 2022 #469 Pinkman dedi: PC'niz kız mı? Erkek mi? Metin beLGesi açın. Aşağıdaki komutu kopyalayın ve metin belgesine yapıştırın. Kod:Panoya kopyala CreateObject("SAPI.SpVoice" ).Speak"I love you." Farklı kaydet deyip konus_bakalim. VBS olarak kaydedin. Daha sonra kaydettiğiniz dosyayı açın. Çıkan ses kız mı? Erkek mi? Genişletmek için tıkla... Dişi abisi Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ekim 2022
Pinkman dedi: PC'niz kız mı? Erkek mi? Metin beLGesi açın. Aşağıdaki komutu kopyalayın ve metin belgesine yapıştırın. Kod:Panoya kopyala CreateObject("SAPI.SpVoice" ).Speak"I love you." Farklı kaydet deyip konus_bakalim. VBS olarak kaydedin. Daha sonra kaydettiğiniz dosyayı açın. Çıkan ses kız mı? Erkek mi? Genişletmek için tıkla... Dişi abisi
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 27 Ekim 2022 #470 Kız çıktı. Son düzenleme: 27 Ekim 2022