chaotic Hectopat Katılım 30 Nisan 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2016 #1 ThoughtA's Build Guide - Entry Level Gaming Build - PCPartPicker Araştırmak yerine buraya sorayım dedim. Ama araştıracağım. Uyumsuzluk var mı? Çok ucuz olması rahatsız etti beni birazcık. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2016
ThoughtA's Build Guide - Entry Level Gaming Build - PCPartPicker Araştırmak yerine buraya sorayım dedim. Ama araştıracağım. Uyumsuzluk var mı? Çok ucuz olması rahatsız etti beni birazcık. Teşekkürler.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2016 #2 Sitenin güvenilir olup olmadığını bilmiyorum ama ülkemizden almayacaksanız, Amazon harici bir yerden almanızı pek tavsiye etmiyorum.
Sitenin güvenilir olup olmadığını bilmiyorum ama ülkemizden almayacaksanız, Amazon harici bir yerden almanızı pek tavsiye etmiyorum.
morgenstern Hectopat Katılım 2 Mart 2016 Mesajlar 541 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2016 #3 pcpartpicker en ucuz siteyi bulup ordan toplar. Bildiğim kadarıyla Türkiye'ye kargosu yok. Youtube kanalları olan bir site.
pcpartpicker en ucuz siteyi bulup ordan toplar. Bildiğim kadarıyla Türkiye'ye kargosu yok. Youtube kanalları olan bir site.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 22 Mayıs 2016 #4 Site sağlam da site satmıyor ki parçaları. Orada nereden alacağın yazılı. Yazılı olan çoğu parça da Türkiye gönderimi olmayan siteler.
Site sağlam da site satmıyor ki parçaları. Orada nereden alacağın yazılı. Yazılı olan çoğu parça da Türkiye gönderimi olmayan siteler.