PCPartPicker'da toplanan sistemler

Makaleler
10
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Red Devil RX 6600 XT
-R5 3600 (4.4GHz 1.225v)
-TUF B550M-E Wi-Fi
-Ballistix 2x8 3200C16
-A2000 500GB
-Gammaxx L240 V2 RGB
-MB511 ARGB + MWE 650 Bronze V2
TUF VG249Q1R 165Hz 1ms
K55 Pro XT
Basilisk V2
BlackShark V2 X
Öncelikle, kişisel sistem linklerini atmamayı planlıyorum. Hesap açıp toksik yorumlar yapılmaması için, bu sadece bir eleştiri olacak sistemler hakkında.

Yabancılar parayı nereden buluyorlar bilmiyorum, veya bilgisizleri harbi bilgisiz mi onu da bilmiyorum ama bazı sistemler sıkıntılı gerçekten. Yanlış montajlar, eğik ekran kartları, kötü seçilmiş parçalar vs kaynıyor.
PCPartPicker adminleri bile B660M-HDV gibi kötü parçalar seçilebiliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bazılarının hakkını yememek lazım, kablolama konusunda masterpiece olanlar da var. Custom sıvı soğutmanın kitabını yazanlar da var.

Bu şekil A, FTW3 Ultra 3080 kullanıyor ama ekran kartının üstüne misket koysak yuvarlanır ön kasa fanlarına doğru. Sıvı soğutmanın fanlarını yemiş herhalde zaten, ortalıkta yoklar. Sistem sahibi zaten "sıcak çalışıyor" diye de not düşmüş.

Bu tarz öne yanlış montajlar felaket fazla.

Bilin bakalım hangi soğutucu... MAG CoreLiquid ama V2 değil, kronik sorunlu olan V1 model.

Aorus Master 3070 Ti, bayılmış.

Bu ve bunlardan birçok montaj hataları/sıkıntılar yaygın. Yabancılar mı bu konuda çok rahat yoksa biz Türkler mi artık para değerli olduğu için araştıra araştıra hatasız sistemlere alıştık anlamıyorum. Sizce PCPartPicker'daki sistemler nasıl?

Bir ekran kartı €700-800 olunca böyle oluyor demek ki.

Onlar için de pahalı aslında birim olarak bakıldığında, ama bi' rahatlık var. Biz APU sistem alsak bile gözümüz gibi değil resmen çocuğumuza bakar gibi bakıyoruz.

Onlar için de pahalı aslında birim olarak bakıldığında, ama bi' rahatlık var. Biz APU sistem alsak bile gözümüz gibi değil resmen çocuğumuza bakar gibi bakıyoruz.
Genel olarak pahalı kalıyor, daha düşük bütçeli kartları tercih etseler de bizim kadar umursamıyorlar. Ne kadar üzücü bir durum, GTX serisi kartlar bile Türkiye'deki ev kullanıcısı için ganimet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…