Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 8 Ekim 2021 #1 Coronavirüs testi için bu test türünü olmak gerekiyormuş bildiğim kadarıyla. Başka türlü test yok mu? Çok acıtcağını düşünüyorum. Okuldan istediler coranavirüs olup olmadığına dair kağıt getirceksin diye
Coronavirüs testi için bu test türünü olmak gerekiyormuş bildiğim kadarıyla. Başka türlü test yok mu? Çok acıtcağını düşünüyorum. Okuldan istediler coranavirüs olup olmadığına dair kağıt getirceksin diye
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #11 Aşırı hassas miden varsa öğürme hissi gelir sadece. Artı 0 Eksi
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 8 Ekim 2021 #12 Pismaniyee dedi: Ben acımaktan değil değişik hissediyom ıyy Mesela bu resmi görünce iğreniyom Genişletmek için tıkla... Oraya kadar sokabiliyorsa bir hemşire kendisine Tıp Fakültesinde Beyin Cerrahı bölümünü tercih edip iş hayatını gözden geçirmesini söyleyebilirsin. Artı 0 Eksi
Pismaniyee dedi: Ben acımaktan değil değişik hissediyom ıyy Mesela bu resmi görünce iğreniyom Genişletmek için tıkla... Oraya kadar sokabiliyorsa bir hemşire kendisine Tıp Fakültesinde Beyin Cerrahı bölümünü tercih edip iş hayatını gözden geçirmesini söyleyebilirsin.
kayapater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 1.215 Makaleler 5 Çözümler 6 8 Ekim 2021 #13 Test öyle acıtan bir şey değil. İlla kan vermişsinizdir, o kadar bile acıtmıyor. Artı 0 Eksi
KS KS Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 8 Ekim 2021 #14 Bir Matmazel dedi: Oraya kadar sokabiliyorsa bir hemşire kendisine Tıp Fakültesinde Beyin Cerrahı bölümünü tercih edip iş hayatını gözden geçirmesini söyleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ulan artık korkmamaya başladım Artı 0 Eksi
Bir Matmazel dedi: Oraya kadar sokabiliyorsa bir hemşire kendisine Tıp Fakültesinde Beyin Cerrahı bölümünü tercih edip iş hayatını gözden geçirmesini söyleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ulan artık korkmamaya başladım