atardamar Decapat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 466 Çözümler 2 Yer Ofis 12 Ekim 2021 #1 Ben lise öğrencisiyim. PCR testi olup okula götürmem gerekiyor. Test olmak için ne gerekli? Velimle gitmesem oluyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2021
Ben lise öğrencisiyim. PCR testi olup okula götürmem gerekiyor. Test olmak için ne gerekli? Velimle gitmesem oluyor mu?
Çözüm meldray33 12 Ekim 2021 atardamar dedi: Ben lise öğrencisiyim. PCR testi olup okula götürmem gerekiyor. Test olmak için ne gerekli? Velimle gitmesem oluyor mu? Genişletmek için tıkla... 18 yaş altıysanız velinizle gitmeniz gerekli. Test olmak için kimlik harici bir şeye gerek yok diye biliyorum.
atardamar dedi: Ben lise öğrencisiyim. PCR testi olup okula götürmem gerekiyor. Test olmak için ne gerekli? Velimle gitmesem oluyor mu? Genişletmek için tıkla... 18 yaş altıysanız velinizle gitmeniz gerekli. Test olmak için kimlik harici bir şeye gerek yok diye biliyorum.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2021 #2 atardamar dedi: Velimle gitmesem oluyor mu? Genişletmek için tıkla... 18 yaşında ve üzerinde değilseniz velinizle gitmeniz şart. Onun dışında PCR testi hakkında bilgim yok. Son düzenleme: 12 Ekim 2021 Artı -1 Eksi
atardamar dedi: Velimle gitmesem oluyor mu? Genişletmek için tıkla... 18 yaşında ve üzerinde değilseniz velinizle gitmeniz şart. Onun dışında PCR testi hakkında bilgim yok.
meldray33 Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 382 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2021 #3 atardamar dedi: Ben lise öğrencisiyim. PCR testi olup okula götürmem gerekiyor. Test olmak için ne gerekli? Velimle gitmesem oluyor mu? Genişletmek için tıkla... 18 yaş altıysanız velinizle gitmeniz gerekli. Test olmak için kimlik harici bir şeye gerek yok diye biliyorum. Artı 1 Eksi Çözüm
atardamar dedi: Ben lise öğrencisiyim. PCR testi olup okula götürmem gerekiyor. Test olmak için ne gerekli? Velimle gitmesem oluyor mu? Genişletmek için tıkla... 18 yaş altıysanız velinizle gitmeniz gerekli. Test olmak için kimlik harici bir şeye gerek yok diye biliyorum.
KS KS atardamar Decapat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 466 Çözümler 2 Yer Ofis 12 Ekim 2021 #4 Arkadaşlar sağlık ocağına gittim, kimliği verip test yaptılar. Ailemi sormadılar anlamadım. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar sağlık ocağına gittim, kimliği verip test yaptılar. Ailemi sormadılar anlamadım. Teşekkür ederim.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2021 #5 atardamar dedi: Arkadaşlar sağlık ocağına gittim, kimliği verip test yaptılar. Ailemi sormadılar anlamadım. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sağlık ocağı olduğundan olabilir belki. Geçmiş olsun. Artı 0 Eksi
atardamar dedi: Arkadaşlar sağlık ocağına gittim, kimliği verip test yaptılar. Ailemi sormadılar anlamadım. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sağlık ocağı olduğundan olabilir belki. Geçmiş olsun.