Çözüldü PCReset Atıyor "Disklerinizden birinde tutarlılık gözden geçirmesi"

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

baba06

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçen gün bilgisayarımın fanını temizledikten sonra tekrar çalıştırdığımda, bilgisayar açıldıktan 2-3 dakika içinde kapanmaya başlamıştı. Bugün yeni bir PSU ve Termal macun alıp işimi gördüm yani macunu sürüp yeni gelen PSU'yu taktım. Şimdi bilgisayar açılıyor fakat Windows pencereler doluyor kısmından sonrası gelmiyor yani hoş geldiniz yazısına geçerken ekran simsiyah kalıyor. Anakarta bağlı her şeyi söküp tekrar takmıştım bu HDD, power, reset vs. ufak pin'leri doğru taktığımı sanmıyorum onun dışında sorun ne olabilir ?

Sonrası : PC ilk açıldığında şu Ram'ın İşlemcinin falan yazdığı yer de önce "PRESS DELL TO RUN SETUP" "PRESS F8 BBS POPOP" yazıyor 15 saniye kadar bekledikten sonra normal açılmaya geçiyor hoş geldiniz bölümüne gelince "disklerinizden birinde tutarlılık gözden geçirmesi yapilmasi gerekmekte" yazıyor 3 aşama var ilk aşamayı yapıyor ikinci aşamanın belli bir kısmına gelince res atıyor ya da donuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz bir sistem yüklemesi yap tekrardan. Sorun bundan dolayı büyük ihtimal.
Birde sana önerdiğimiz PSU yu mu aldın?
Sistemini yazabilir misin?

Sorunu çözdüm sanırım. Ekran kartının pinini takmamışım ama sorun daha büyük. PSU'nun kabloları çok kısa yapmışlar. Ekran kartıyla DVD room'i aynı anda takamıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum

Bilgisayar dükkanı adı altında satış yapan bakkallardan, uzatma satın alacaksın.

Delireceğim hakikaten. Şimdide power tuşuna basıyorum bilgisayar hiç bir tepki vermiyor. Kafamı ekrana sokacağım

- - - Güncellendi - - -

Tamam şimdi açtım yalnız bu sefer Pc'yi açınca reset atıyor kendi kendine. Format mı atayım ?

Ya beyler bir yardım edin Allah için şimdide ne oldu ise Pc açılırken klavyeyi görmüyor Bios'a giremiyorum mal gibi kaldı Pc.

Bak önerim şudur:
Tüm bağlantı noktalarını doğru bir şekilde yapmış olduğundan emin ol. Sonrasında verilerini yedeklemeyi unutmadan, temiz sağlam bir sistem yüklemesi yap.
Akabinde sonucu bildir.

Ps2 klavyem yok maalesef. Bilgisayara hiç bir şey yapamıyorum. Çok ilginç. Windows açılıyor sonra res atıyor sürekli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…