Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 26 Ocak 2024 #1 Bir tane ISO dosyası indirdim. Kurulumda ISO dosyasını görmedi. Atla dedim ana menüye geldim oradan ekle dedim yine görmedi nedense. Çözümü var mı? Dosya Ekleri Screenshot_2.png 22,8 KB · Görüntüleme: 56
Bir tane ISO dosyası indirdim. Kurulumda ISO dosyasını görmedi. Atla dedim ana menüye geldim oradan ekle dedim yine görmedi nedense. Çözümü var mı?
GuideVerse Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #2 Paşalıı dedi: Bir tane ISO dosyası indirdim. Kurulumda ISO dosyasını görmedi. Atla dedim ana menüye geldim oradan ekle dedim yine görmedi nedense. Çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Dosyayı başka bir formata yapıp dene. Ya da arayüze dosyayı sürükle Son düzenleme: 23 Ocak 2025
Paşalıı dedi: Bir tane ISO dosyası indirdim. Kurulumda ISO dosyasını görmedi. Atla dedim ana menüye geldim oradan ekle dedim yine görmedi nedense. Çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Dosyayı başka bir formata yapıp dene. Ya da arayüze dosyayı sürükle