Monkey D. Xebec Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 507 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 10 Mayıs 2024 #1 Kurulumu yaparken benden BIOS istedi. İndirip BIOS konumuna açtım ZIP dosyasını. Fakat yenile dememe rağmen görmüyor. Sebebi nedir bunun?
Kurulumu yaparken benden BIOS istedi. İndirip BIOS konumuna açtım ZIP dosyasını. Fakat yenile dememe rağmen görmüyor. Sebebi nedir bunun?
Çözüm Caped 10 Mayıs 2024 Bu siteden zip dosyasını indirip en aşağıdaki şu iki dosyayı atıp dener misin ? Bunlar en güncel olanları diye biliyorum biri USA biri Europe. Emulator files - Emulation General Wiki emulation.gametechwiki.com
Bu siteden zip dosyasını indirip en aşağıdaki şu iki dosyayı atıp dener misin ? Bunlar en güncel olanları diye biliyorum biri USA biri Europe. Emulator files - Emulation General Wiki emulation.gametechwiki.com
Caped Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2.359 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #2 Bu siteden zip dosyasını indirip en aşağıdaki şu iki dosyayı atıp dener misin ? Bunlar en güncel olanları diye biliyorum biri USA biri Europe. Emulator files - Emulation General Wiki emulation.gametechwiki.com Artı 0 Eksi Çözüm
Bu siteden zip dosyasını indirip en aşağıdaki şu iki dosyayı atıp dener misin ? Bunlar en güncel olanları diye biliyorum biri USA biri Europe. Emulator files - Emulation General Wiki emulation.gametechwiki.com
KS KS Monkey D. Xebec Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 507 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 10 Mayıs 2024 #3 Caped dedi: Bu siteden zip dosyasını indirip en aşağıdaki şu iki dosyayı atıp dener misin ? Bunlar en güncel olanları diye biliyorum biri USA biri Europe. Emulator files - Emulation General Wiki emulation.gametechwiki.com Eki Görüntüle 2192178 Genişletmek için tıkla... Oldu reis yardımın için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Caped dedi: Bu siteden zip dosyasını indirip en aşağıdaki şu iki dosyayı atıp dener misin ? Bunlar en güncel olanları diye biliyorum biri USA biri Europe. Emulator files - Emulation General Wiki emulation.gametechwiki.com Eki Görüntüle 2192178 Genişletmek için tıkla... Oldu reis yardımın için teşekkür ederim.
Caped Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2.359 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #4 Monkey D. Xebec dedi: Oldu reis yardımın için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim dostum iyi oyunlar. Artı 0 Eksi
Monkey D. Xebec dedi: Oldu reis yardımın için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim dostum iyi oyunlar.