ilnessaw Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 280 7 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. PCSX2 emülatöründe captan Tsubasa 2 oyununu oynamak istiyorum. Ayarlarını yaptım hepsi doğru oynanıyor fakat kare üçgen tuşlarını algılamıyor. Ne yapabilirim? Yardım eder misiniz rica etsem gamepadım PS4 DualShock.
Arkadaşlar merhaba. PCSX2 emülatöründe captan Tsubasa 2 oyununu oynamak istiyorum. Ayarlarını yaptım hepsi doğru oynanıyor fakat kare üçgen tuşlarını algılamıyor. Ne yapabilirim? Yardım eder misiniz rica etsem gamepadım PS4 DualShock.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.194 Makaleler 5 Çözümler 20 7 Ekim 2024 #2 Tuşların çalıştığına emin misin? Artı 0 Eksi
KS KS ilnessaw Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 280 7 Ekim 2024 #3 Itechin.g dedi: Tuşların çalıştığına emin misin? Genişletmek için tıkla... çalışıyor çalışıyor yön tuşları çalım. atma vesaire hepsi çalışıyor ama üçgen kare daire yuvarlak tuşlarını algılamıyor Artı 0 Eksi
Itechin.g dedi: Tuşların çalıştığına emin misin? Genişletmek için tıkla... çalışıyor çalışıyor yön tuşları çalım. atma vesaire hepsi çalışıyor ama üçgen kare daire yuvarlak tuşlarını algılamıyor